Έργα σε εμπορικό δρόμο της πόλης των Σερρών- Αγανακτισμένοι οι επιχειρηματίες (Φωτογραφίες)

Έχοντας κρατήσει αναγκαστικά, τις επιχειρήσεις τους κλειστές, για δύο μήνες τουλάχιστον και οι Σερραίοι επιχειρηματίες περίμεναν πως και πως τη λεγόμενη «επανεκκίνηση», ευελπιστώντας πως σιγά- σιγά θα ξεκινήσει η «ροή» πελατών και πάλι στα μαγαζιά.

Το οικονομικό πλήγμα που έχουν υποστεί ήταν μεγάλο και με μεγάλη δυσκολία βλέπουν να υπάρξει οικονομική ανάκαμψη τους επόμενους μήνες.

Και ενώ προετοιμάζονταν μεθοδικά για το άνοιγμα των επιχειρήσεων, οι Σερραίοι επιχειρηματίες, στην οδό Γεωργίου Παπανδρέου, έναν από τους πλέον εμπορικούς δρόμους της πόλης των Σερρών, είδαν τα σχέδιά τους για προσέλκυση πελατών να… ναυαγούν.

Ξεκίνησαν έργα στο συγκεκριμένο δρόμο, δυσκολεύοντας την κίνηση και μετακίνηση πεζών και οδηγών, με συνέπεια να έχει μειωθεί ακόμη περισσότερο η αγοραστική κίνηση.

«Τα μαγαζιά ήταν κλειστά για δύο μήνες, δεν θα μπορούσαν να κάνουν εκείνη την περίοδο τα έργα; Έπρεπε να γίνουν τώρα που καταβάλλουμε μεγάλες προσπάθειες να μπούμε σε μία νέα καθημερινότητα και να προσπαθήσουμε να βγάλουμε τα… σπασμένα;» αναρωτήθηκαν επιχειρηματίες στο Infonews24.