Οι ‘”Red Lions” έγιναν Πολιτιστικός Πανσερραϊκός Σύλλογος ”Red Lions’

Οι ‘”Red Lions” γνωστοποιούν πως το σωματείο έχει πλέον μετατραπεί σε  Πολιτιστικό Πανσερραϊκό Σύλλογο ‘”Red Lions” προχωρώντας στις απαραίτητες ενέργειες για αδειοδότηση. “Ο Πολιτιστικός Πανσερραϊκός Σύλλογος ”Red Lions” είναι εδώ… Ξεκινήσαμε το 1999, φτάσαμε στο 2020 και συνεχίζουμε, με ανεξάντλητα αποθέματα αγάπης για τον Πανσερραϊκό μας” αναφέρουν τα μέλη των “Red Lions”

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Οι ”Red Lions” αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν, από καρδιάς, όλους τους Σερραίους φιλάθλους, για το ενδιαφέρον και την αγάπη που δείχνουν στο Σύλλογο, με τον αριθμό των μελών μας να αυξάνεται συνεχώς, στέλνοντας ένα, άκρως, αισιόδοξο μήνυμα, για το μέλλον.

Παράλληλα, ο Σύλλογός μας γνωστοποιεί ότι προχώρησε, κινούμενος, πάντα, σε νόμιμα πλαίσια, και σεβόμενος όλες τις αλλαγές, στις διατάξεις του Αθλητικού Νόμου, στις απαραίτητες ενέργειες για αδειοδότηση, παραμένοντας νόμιμος αλλά και αυτόνομος, τιμώντας την εικοσαετή πορεία του.

Ο Πολιτιστικός Πανσερραϊκός Σύλλογος ”Red Lions” είναι εδώ… Ξεκινήσαμε το 1999, φτάσαμε στο 2020 και συνεχίζουμε, με ανεξάντλητα αποθέματα αγάπης για τον Πανσερραϊκό μας, σεβόμενοι, ταυτόχρονα, όλες τις ομάδες και όλους τους φιλάθλους, καταδικάζοντας, πάντα, τον ”ποδοσφαιρικό ρατσισμό” και κομπλεξισμό, απ’ όπου κι αν προέρχεται.

Πληροφορίες-εγγραφές νέων μελών, στα γραφεία των Red Lions, Ραιδεστού 52, καθημερινά, 20:30-23:00 και στο τηλ. 6977073606. Η ιστορία συνεχίζεται...

Κοινοποίηση