Αποκαταστάθηκε το οδόστρωμα στην Εμ. Ανδρόνικου της πόλης των Σερρών (Βίντεο)

Καθίζηση σε μεγάλο μέρος του οδοστρώματος, στην οδό Εμμανουήλ Ανδρόνικου της πόλης των Σερρών, σημειώθηκε τα ξημερώματα.

Νωρίς το πρωί, τα συνεργεία έπιασαν δουλειά και μέχρι το μεσημέρι είχε αποκατασταθεί το πρόβλημα, το οποίο είχε δημιουργηθεί από την έντονη βροχόπτωση.

Προς το παρόν τοποθετήθηκε αμμοχάλικα και τις επόμενες ημέρες θα τις επόμενες ημέρες θα γίνει πλήρης αποκατάσταση του οδοστρώματος.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση της ΔΕΥΑΣ τονίζονται τα εξής:

Η ΔΕΥΑΣ πρόσφατα προχώρησε στην αποκατάσταση καθίζησης που προκλήθηκε σε σημείο του οδοστρώματος στην οδό Εμ. Ανδρόνικου λόγω υπόγειας διείσδυσης ομβρίων και μικρής διαρροής αγωγού αποχέτευσης. Παράλληλα, αντικαταστάθηκε και ο αγωγός που διέρχεται από το συγκεκριμένο σημείο.
Προκειμένου να αντιμετωπισθεί οριστικά το πρόβλημα της συγκεκριμένης οδού, λόγω της μεγάλης κατωφέρειας της, οι εργασίες συμπίεσης του υλικού επίχωσης του σκάμματος έγιναν με μεγάλη επιμέλεια και επαναλήφθηκαν πολλές φορές.
Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα είναι προγραμματισμένο να γίνει και η ασφαλτόστρωση. Η σφοδρή χθεσινή νεροποντή, παρέσυρε μέρος του υλικού της επίχωσης το οποίο ήδη συμπληρώθηκε, ενώ προκάλεσε “κούφωμα” και καθίζηση και σε άλλο σημείο της οδού. Άμεσα από τις πρώτες νυχτερινές ώρες αποκλείστηκε το σημείο με τη συνδρομή του Τμήματος Τροχαίας Σερρών.
Μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα από σήμερα θα ολοκληρωθούν οι εργασίες αποκατάστασης με την ασφαλτόστρωση του συγκεκριμένου τμήματος της οδού. Ταυτόχρονα από το πρωί έγιναν εργασίες επίχωσης στο δεύτερο σημείο που παρουσίασε μικρή καθίζηση, χωρίς να υπάρχει κάποια διαρροή δικτύου της ΔΕΥΑΣ. Διαβεβαιώνουμε ότι θα φροντίσουμε για την οριστική επίλυση του θέματος, που πράγματι παρουσιάζει ιδιαιτερότητες εδώ και πολλά έτη στη συγκεκριμένη οδό. Αυτή σύντομα θα ξαναδοθεί σε κυκλοφορία, με πρώτιστο βέβαια μέλημα την ασφάλεια πεζών και οχημάτων“.