Ερωτηματικά για τη μετακίνηση της συζύγου του Π. Αγγελίδη με απόφαση του Δημάρχου Σερρών


«Φουντώνουν» οι… ψίθυροι, που πλέον αρχίζουν και παίρνουν τη… μορφή έντονων συζητήσεων, σχετικά με την απόφαση για τη διοικητική μετακίνηση της συζύγου του πρώην Δημάρχου Σερρών Πέτρου Αγγελίδη, Κυριακής Τζίνη.

Η κ. Τζίνη ήταν επί σειρά ετών προϊσταμένη στο Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών έργων και ενεργειακών εφαρμογών και υπηρεσιών του Δήμου Σερρών και αρχές του μήνα, ανακοινώθηκε πως με απόφαση του Δημάρχου Σερρών Αλέξανδρου Χρυσάφη, μετακινείται ως προϊσταμένη στο Τμήμα Συντήρησης και Κίνησης Οχημάτων, της Δ/νσης Καθαριότητας, ένα τμήμα που δεν θεωρείται ιδιαίτερα… δημοφιλές.

Η εν λόγω απόφαση που αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» στις 5 Ιουνίου (δείτε ΕΔΩ) έχει ήδη προκαλέσει πλήθος συζητήσεων, ενώ από την πλευρά Αγγελίδη δεν υπάρχει αντίδραση.

Ωστόσο, δεν είναι λίγοι αυτοί που χαρακτηρίζουν ως «υποβιβασμό» τη συγκεκριμένη μετακίνηση και αναρωτιούνται για τα πραγματικά κίνητρα αυτής.

«Για ποιο λόγο ένας υπάλληλος ο οποίος υπηρετεί σε ένα τμήμα επί 35 συναπτά έτη και ουσιαστικά έχει αποκτήσει εξειδίκευση και γνωρίζει καλά τον συγκεκριμένο τομέα, να μετακινείται σε έναν άλλον που σαφώς δεν έχει τη δυναμική του προηγούμενου; Πρόκειται ή όχι για υποβιβασμό; Και για ποιο λόγο ήταν επιτακτική η μετακίνησή της;» αναρωτήθηκαν- καλά γνωρίζοντες του θέματος- στο Infonews24.

Βέβαια, να τονίσουμε πως οι μετακινήσεις υπαλλήλων είναι στην αρμοδιότητα του εκάστοτε Δημάρχου και ο ίδιος κρίνει εάν είναι απαραίτητες ή όχι στις υπηρεσίες.

Πάντως, είναι γνωστό ότι οι σχέσεις Αγγελίδη- Χρυσάφη, όχι μόνο δεν είναι στην… καλύτερή τους φάση, αλλά αντίθετα, φαίνεται να κάνουν την Ανταρκτική να μοιάζει με… Σαχάρα.

Κοινοποίηση