Συνεδρίασε η Δ.Ε.Ε.Π. (ΝΟΔΕ) Σερρών (Βίντεο)

Σε πολύ καλό κλίμα διεξήχθη την Παρασκευή 19 Ιουνίου η πρώτη συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.) Σερρών της ΝΔ μετά την πανδημία του κορονοϊού. Η συνεδρίαση λόγω της τήρησης των μέτρων προστασίας από τον κορονοιο πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα ξενοδοχείου της πόλης των Σερρών.

Τα θέματα που κυριάρχησαν στη συζήτηση ήταν

1.Οι παρεμβάσεις της κυβέρνησης και το κυβερνητικό έργο στον Ν Σερρών στους πρώτους 12 μήνες .

2. Η πανδημία και οι κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις της.

3. Θέματα της επικαιρότητας που απασχολούν τους πολίτες του ν. Σερρών

4. Οι επόμενες δράσεις της Κομματικής Οργάνωσης.

Στη συνεδρίαση στην οποία προέδρευσε ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ κ Θόδωρος Καμπούρης και συμμετείχαν ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών κ Κώστας Καραμανλής , η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ Φωτεινή Αραμπατζή. Οι βουλευτές κ. Αναστάσιος Χατζηβασιλείου και κ.Θεόφιλος Λεονταρίδης . Ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ.Παναγιώτης Σπυρόπουλος , οι δήμαρχοι Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης, Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης, Βισαλτίας Αθανάσιος Μασλαρινός και Εμμανουήλ Παππά Δημήτρης Νότας.

Ο αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού Βορείου Ελλάδος της Ν.Δ. κ.Κωνσταντίνος Φωτίου ο συντονιστής Κεντρικής Μακεδονίας της Ν.Δ. κ. Ηλίας Τάπρας, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής κ Μάμαλης Σπύρος ,τα εκλεγμένα μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. Σερρων, οι πρόεδροι των ΔΗΜ.Τ.Ο και οι Τομεάρχες της Δ.Ε.Ε.Π. Σερρών.

Κοινοποίηση