Λάτρης του μηχανοκίνητου αθλητισμού ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κων/νος Αγοραστός

Λάτρης του μηχανοκίνητου αθλητισμού είναι ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, ο οποίος βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών τρέχοντας στην πίστα με αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού. Ο Κωνσταντίνος Αγοράστός δήλωσε ότι επισκέπτεται το Αυτοκινητοδρόμιο πρώτη φορά και η εμπειρία που έζησε ήταν μοναδική. “Είμαι λάτρης σε ότι εξιτάρει και αυτό εξιτάρει” τονίζει ο κύριος Αγοραστός και συνεχίζει: “Μ΄αρέσει η ταχύτητα και ο αυτοματισμός γι αυτό και σήμερα επισκέφθηκε το αυτοκινητοδρόμιο”

“Είναι ένα ιδιαίτερο αναπτυξιακό εργαλείο το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, το οποίο θα πρέπει να το αγαπήσουν όλοι. Δεν είναι απλώς ένα αυτοκινητοδρόμιο είναι το μοναδικό στην Ελλάδα, βρίσκεται σ έναν τόπο που του δίνει μια προστιθέμενη αξία δεδομένο ότι 70.000-100.000 κόσμου το επισκέπτονται” ανέφερε ο κύριος Αγοραστός.

“Θα πρέπει να υπάρξει μια αναβάθμιση του Αυτοκινητοδρομίου έτσι ώστε να φιλοξενούνται περισσότεροι αγώνες και να αυξηθούν τα έσοδα στην τοπική κοινωνία” επισημαίνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας.

Τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας υποδέχθηκαν ο πρόεδρος του Αυτοκινητοδρομίου Γιώργος Ματθαίου και ο Διευθύνων Σύμβουλος Γιώργος Μίχος