Συγκροτήθηκε η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας Ηράκλειας- Ποια τα νέα μέλη


Συγκροτήθηκε η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Ηράκλειας, με στόχο την καλύτερη οργάνωση και λειτουργία των σχολείων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και την παρακολούθηση του έργου των σχολικών επιτροπών.

Η Επιτροπή αποτελείται από τα εξής μέλη:

1. Κουτσάκης Γεώργιος, Δήμαρχος ως Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας με αναπληρωτή τον Λαζαρίδη Ανέστη, Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού.

2. Κουρτίδης Αβραάμ, εκπρόσωπος της ένωσης γονέων των μαθητών με αναπληρωτή του, τον Κουντουρατζή Γεώργιο.

3. Σουχάμβαλη Δήμητρα, εκπρόσωπος της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης, Διευθύντρια 1ο Δημοτικού Σχολείου Ηράκλειας με αναπληρωτή τον Αθανάσιο Νικόλαο, Διευθυντής 2ο Δημοτικού Σχολείου Ηράκλειας.

4. Λεοντιάδης Δημήτριος, εκπρόσωπος της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης, Διευθυντής του ΕΠΑΛ Ηράκλειας, με αναπληρώτρια την Κλούβα Δέσποινα, Διευθύντρια του Γυμνασίου Ηράκλειας.

5. Χατζηαντωνίου Δημήτριος, εκπρόσωπος της ΕΛΜΕ Σερρών με αναπληρώτρια την Κεσούλη Λεμονιά, επίσης εκπρόσωπο της ΕΛΜΕ Σερρών.

Γραμματέας της Επιτροπής ορίζεται η κα. Ράπτου Μαρία, υπάλληλος του Δήμου Ηράκλειας και αναπληρώτριά της η κα. Τρέντσιου Γεωργία, επίσης υπάλληλος του Δήμου Ηράκλειας.

8 Shares