Δ. Σερρών: “Πέρασε” η παραχώρηση των γηπέδων του αθλητικού πάρκου Ομόνοιας στον Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός

“Με συντριπτική πλειοψηφία εγκρίθηκε η παραχώρηση στον ΜΓΣ Πανσερραϊκός γηπέδων στο αθλητικό πάρκο Ομόνοιας, διασφαλίζοντας τα συμφέροντα του Δήμου και δίνοντας προοπτική αξιοποίησης στα γήπεδα Ομόνοιας” ανέφερε με γραπτή δήλωσή του, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών Βασίλης Κατιρτζόγλου.

Υπέρ της παραχώρησης τάχθηκαν η δημοτική αρχή, οι παρατάξεις ΣΕΡΡΑΣ (Στ. Φωτιάδηε), Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων (Θ. Αραμπατζής) και η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Φένια Χαραλαμπίδου. “Όχι” στην παραχώρηση είπαν οι επικεφαλής των παρατάξεων Δύναμη Σερραίων (Αρδ. Παπαφωτίου), Λαϊκή Συσπείρωση (Π. Φαρμάκης) και Διάβαση Πεζών (Αντ. Γεωργούλας).

Η συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Σερρών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 30 Ιουνίου, στην αίθουσα της ΚΕΔΗΣ. Ήταν η πρώτη συνεδρίαση δια ζώσης μετά την πανδημία του κορονοϊου.

Για την πρώτη συνεδρίαση ο δήμαρχος Αλέξανδρος Χρυσάφης έγραψε στο Facebook:

“Επιτέλους μαζί!
Το Δημοτικό μας Συμβούλιο συνεδρίασε δια ζώσης χθες, για πρώτη φορά, ύστερα από 4 μήνες τηλεδιασκέψεων, στην αίθουσα της ΚΕΔΗΣ.
Η αλήθεια είναι ότι μου έλειψε αυτή η προσωπική επαφή με τους συναδέλφους μου στο κορυφαίο όργανο του Δήμου!
Ευχαριστώ το σύνολο του Δημοτικού Συμβουλίου για την άψογη και γόνιμη, αν και πολύωρη, συνεδρίαση.
Αποδείχθηκε, για άλλη μια φορά, το υψηλό αίσθημα ευθύνης που υπάρχει, από όλους, απέναντι στους πολίτες που μας επέλεξαν!
Αποφάσεις, που οι περισσότερες πάρθηκαν ομόφωνα δίνουν το στίγμα της θέλησης για ουσιαστική συνεργασία, από την θεσμική θέση του καθενός μας, σε έναν Δήμο που αλλάζει!
Συνεχίζουμε…”