Αναβαθμίζεται το ιστορικό οχυρό του Ρούπελ- Υπεγράφησαν συμβάσεις ένταξης στο Leader

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα υπεγράφησαν σήμερα, Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020, από τον Πρόεδρο του Τοπικού Προγράμματος LEADER-Αντιπεριφερειάρχη Σερρών κ.Παναγιώτη Σπυρόπουλο, τέσσερις (4) ακόμα, Συμβάσεις Έργων Δημόσιου Χαρακτήρα.

Η πρώτη σύμβαση με τίτλο «ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΟΧΥΡΟΥ ΡΟΥΠΕΛ», συνολικού προϋπολογισμού (δημόσια δαπάνη) 250.000,46 € υπεγράφη στο γραφειο του Αντιπεριφερειάρχη, στο Διοικητήριο των Σερρών παρουσία εκπροσώπων του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, από το 3ο Σώμα Στρατού, όπου παρευρέθηκε και ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΝΕΣΕΡ κ. Δημήτρης Καριπίδης.

Στη συνέχεια τους λοιπούς δικαιούχους υποδέχτηκαν στα γραφεία της ΑΝ.Ε.ΣΕΡ Α.Ε ο Αντιπερειφερειάρχης κ. Παναγιώτης Σπυρόπουλος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας κ. Καριπίδης Δημήτριος.

Οι υπόλοιπες συμβάσεις που υπεγράφησαν είναι οι εξής:
1. Με τον ΔήμοΒισαλτίας,νόμιμα εκπροσωπούμενο, από τον Δήμαρχο Βισαλτίας, κοΑθανάσιο Μασλαρινό, για την πράξη, ««ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ Τ.Κ. ΑΝΘΗΣ – ΣΗΣΑΜΙΑΣ – ΑΜΠΕΛΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ»,συνολικού προϋπολογισμού (Δημόσια Δαπάνη) 128.861,45 €.

2. Με τον Πολιτιστικό Σύλλογο «ΑΚΟΥΕΟΡΑ», νόμιμα εκπροσωπούμενο από την καΑικατερίνη Εμμανουηλίδου, για την Πράξη με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ», συνολικού προϋπολογισμού (Δημόσια Δαπάνη) 17.749,00 €.

3. Με το φορέα «Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας», νόμιμα εκπροσωπούμενο από την κα Μαρία Λίγκα,για την πράξη «ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΙΠΠΑΣΙΑΣ»,συνολικού προϋπολογισμού (Δημόσια υπογραφή της σύμβασης για την πράξης Δαπάνη) 34.307,99€.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •