Υποτονική η κίνηση στην αγορά των Σερρών (Βίντεο)


Μπορεί τις δύο πρώτες εβδομάδες μετά την επανέναρξη λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων να υπήρξε μία σχετική κίνηση, δίνοντας… θάρρος στους καταστηματάρχες, ωστόσο αυτό δεν συνεχίσθηκε και η κίνηση άρχισε να ακολουθεί καθοδική πορεία.

Σύμφωνα με την Αντιπρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών Πασχαλία Νάνου Μήτρακα, τις τελευταίες ημέρες η κίνηση στην αγορά είναι υποτονική και αυτό που διαφαίνεται είναι πως ο κόσμος δυσκολεύεται.

«Δεν ξέρουμε αν είναι ο φόβος ή η οικονομική στενότητα. Θέλουμε να είμαστε αισιόδοξοι, αλλά είναι δύσκολα τα πράγματα,» δήλωσε η κ. Νάνου Μήτρακα, η οποία επανέλαβε το αίτημα των καταστηματαρχών για να δοθεί 8μηνη παράταση στις πληρωμές των υποχρεώσεών τους, προκειμένου να μπορέσουν να συγκεντρώσουν χρήματα και να «μπουν σε μία σειρά».

Κοινοποίηση