4ος αγώνα Lailias Mountain Running- Κλείσε τώρα θέση- Χορηγός επικοινωνίας το Infonews24


Ο αγώνας «Lailias Mountain Running» έχει λάβει ήδη την απαραίτητη έγκριση από την αρμόδια Υγειονομική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ούτως ώστε να διεξαχθεί ο αγώνας με ασφάλεια για όλους τους συμμετέχοντες (αγωνιζόμενους και διοργανωτές)!

Χορηγός επικοινωνίας είναι το Infonews24.

Στο πλαίσιο αυτό, το υγειονομικό πρωτόκολλο περιλαμβάνει κάποιες βασικές προσαρμογές, όπως:
 Πραγματοποίηση εγγραφών μόνο με ηλεκτρονικό τρόπο (διαδικτυακά) και μέχρι 9 ημέρες πριν τη διεξαγωγή του αθλητικού γεγονότος.
 Ατομικές εκκινήσεις ή εκκινήσεις κατά ομάδες των 10 ατόμων. Βασικό μέλημα των ατομικών και ομαδικών εκκινήσεων είναι η αποφυγή του συνωστισμού-συγχρωτισμού, βασικής αιτίας μετάδοσης του κορονοϊού.
 Χρήση τσιπ χρονομέτρησης για ασφαλέστερη διαχείριση των επιδόσεων εξαιτίας της απουσίας μίας και μοναδικής εκκίνησης.
 Ο αριθμός των συμμετοχών έχει οριστεί αυστηρά στα 170 άτομα ανά διαδρομή, ώστε να μπορεί να είναι διαχειρίσιμος και να μειωθούν οι πιθανότητες κρουσμάτων.
 Περιορισμός του γεγονότος μόνο στην αθλητική του διάσταση, χωρίς παράλληλη διεξαγωγή ψυχαγωγικών εκδηλώσεων, ώστε να αποφευχθεί άσκοπος και επικίνδυνος συνωστισμός.
Υπενθυμίζεται ότι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις συμμετοχής τους, συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους μέσα από την ειδική πλατφόρμα του website στη διεύθυνση www.lailiasmountainrunning.gr μέχρι και τις 21 Αυγούστου!

Όσοι δρομείς ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος, να ολοκληρώσουν τη διαδικασία ως την καταληκτική ημερομηνία των εγγραφών, καθώς δεν πρόκειται να δοθεί παράταση, ούτε να επιτραπούν εγγραφές την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.

Κοινοποίηση