Μέλη της ΕΣΗΕΜ-Θ οι Σερραίοι Δημήτρης Κώττας & Ελένη Μωραΐτη


Μία είδηση που έφτασε σήμερα στα γραφεία μας, «σκόρπισε» τη χαρά στην οικογένεια (χωρίς εισαγωγικά, γιατί πραγματικά όλοι οι συντελεστές έτσι αισθανόμαστε) του Infonews24.

Ο συνεργάτης και καταξιωμένος δημοσιογράφος Δημήτρης Κώττας, ανήκει πλέον στο δυναμικό της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας- Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).

Η ένταξή του στην ιστορική Ένωση, αποτελεί ένα ακόμη «βήμα» περαιτέρω καταξίωσης του έγκριτου, Σερραίου δημοσιογράφου και αναγνώριση της ουσιαστικής δουλειάς και του δημοσιογραφικού έργου που επιτελεί όλα αυτά τα χρόνια.

Σεμνός, ταπεινός, ικανός, ταλαντούχος, αντικειμενικός, μάχιμος, είναι μερικά μόνο από τα επίθετα που μπορούν να περιγράψουν τον Δημήτρη Κώττα, ο οποίος από τον πρώτο καιρό ενασχόλησής του με τη δημοσιογραφία, κατόρθωσε να κερδίσει τον σεβασμό και την αγάπη των συναδέλφων του, αλλά και των αρχών.

Όλη η οικογένεια του Infonews24 αισθάνεται συγκινημένη και συγχαίρει τον Δημήτρη Κώττα. Είμαστε σίγουροι ότι οι επιτυχίες του θα συνεχισθούν.

Επίσης, συγχαίρουμε και την εκλεκτή συνάδελφο Ελένη Μωραΐτη, η οποία επίσης είναι πλέον μέλος της ‘Ενωσης Συντακτών.

Μαχητική, δυναμική και έχοντας καταγράψει πολλά “χιλιόμετρα” στη δημοσιογραφία και με επιτυχία, η είσοδος της Ελένης Μωραΐτη στην ΕΣΗΕΜΘ, ήταν αναμενόμενη και δίκαιη.