Καρπουχτσής για κυβέρνηση: ‘Ενας χρόνος στάθηκε υπερ-αρκετός τελικά για να μας γυρίσει πίσω 6 χρόνια

Έναν μίνι απολογισμό της 12μηνης θητείας της κυβέρνησης έκανε ο οικονομολόγος και πρώην υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Σερρών Κώστας Καρπουχτσής με ανάρτησή του, στον προσωπικό του λογαριασμό, το Facebook.

Ο κύριος Καρπουχτσής αναφέρει ότι ένας χρόνος στάθηκε υπερ-αρκετός τελικά για να μας γυρίσει πίσω 6 χρόνια τονίζοντας ότι η κυβέρνηση παίρνει ένα και μοναδικό “άριστα” στην επικοινωνία, τη στιγμή που στη χώρα υπάρχει ύφεση.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κυρίου Καρπουχτσή:

“Πέρασε ένας χρόνος από τις εθνικές εκλογές του 2019. Ένας χρόνος που στάθηκε υπερ-αρκετός τελικά για να μας γυρίσει πίσω 6 χρόνια.

Από μια χώρα εκτός μνημονίων, με 12 συνεχόμενα τρίμηνα ανάπτυξης, με αποθεματικό 37δις, με μείωση ανεργίας κατά 10 μονάδες, με δρομολογημένες διαδικασίες για την αύξηση μισθών και την φορολογική αποκλιμάκωση. Σε μια χώρα που μπήκε σε υφεσιακή τροχιά πριν την έναρξη της πανδημίας, με την Κυβέρνηση της ΝΔ να καταστρατηγεί τα εργασιακά δικαιώματα, με σκάνδαλα πολλών εκατομμυρίων ευρώ ακόμη και εν καιρώ πανδημίας, με ισχυρά πλήγματα στον πρωτογενή τομέα, στο περιβάλλον, την παιδεία, το κράτος πρόνοιας, τις επενδύσεις, την αυτοδιοίκηση, τα ανθρώπινα δικαιώματα, τον τουρισμό. Με ένα και μοναδικό «άριστα» στην… επικοινωνία!

Στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ είμαστε αποφασισμένοι.

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ, με γνώμονα το συμφέρον του τόπου, με υπεύθυνες προτάσεις με ένα όραμα και σχέδιο για το πώς θα καταφέρουμε συλλογικά να χτίσουμε την Ελλάδα της νέας δεκαετίας”.

Κοινοποίηση