Δικηγόροι περιγράφουν τις στιγμές αναστάτωσης στα δικαστήρια Σερρών- Τι αναφέρουν αστυνομικές πηγές


Πανικός επικράτησε σήμερα το πρωί στο δικαστικό μέγαρο των Σερρών, όταν οι δικαστικοί λειτουργοί, αλλά και όλοι όσοι παρευρίσκονταν, ενημερώθηκαν πως στο χώρο μεταφέρθηκε ύποπτο κρούσμα κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το προηγούμενο ρεπορτάζ του Infonews24, ένας κρατούμενος, που θεωρείται ως ύποπτο κρούσμα κορονοϊού, μεταφέρθηκε σήμερα στο δικαστικό μέγαρο Σερρών, στο πλαίσιο εκδίκασης υπόθεσης.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο Infonews24, πως ο πυρετός που σημειώθηκε στον κρατούμενο, ήταν ένα από τα συμπτώματα στέρησης εξαιτίας της έλλειψης ναρκωτικών, ωστόσο του έγινε προληπτικά τεστ για τον κορονοϊό.

Μιλώντας στο Infonews24, η δικηγόρος Κέλλυ Βαλταδώρου, περιέγραψε την κατάσταση πανικού που επικράτησε τις πρωινές ώρες στα δικαστήρια των Σερρών:

«Επικράτησε αναστάτωση μόλις ακούσθηκε ότι ο συγκεκριμένος κρατούμενος είναι πιθανό κρούσμα κορονοϊού. Οι δικαστές διέκοψαν, ενώ ο κόσμος πήγαινε στα κοντινά φαρμακεία για να αγοράσει μάσκες, όσοι δεν είχαν».

«Κάποια στιγμή ήρθε να δικαστεί ένας κρατούμενος και αμέσως ήρθε η πληροφορία ότι θα πρέπει να βάλουμε όλοι μάσκες, γιατί πιθανόν να είναι ύποπτο κρούσμα και βρισκόταν σε καραντίνα. Όπως καταλαβαίνετε όλοι μας αναστατωθήκαμε και προσπαθήσαμε να προστατευθούμε,» δήλωσε στο Infonews24 ο δικηγόρος Γιάννης Γιάντσιος, ο οποίος τόνισε πως αμέσως το δικαστήριο διέκοψε όπως ήταν φυσιολογικό και πρόσθεσε:
«Ευχόμαστε να μην είναι θετικό το κρούσμα. Τα αποτελέσματα θα τα μάθουμε αύριο και περιμένουμε τα αποτελέσματα».

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •