Ευχαριστήρια επιστολή του 58ου Βαθμολογικού Κέντρου Σερρών


Ευχαριστήρια επιστολή προς αρχές και επιχειρήσεις που συνέβαλλαν στην ομαλή διεξαγωγή των πανελλαδικών εξετάσεων, απέστειλε το 58ο Βαθμολογικό Κέντρο Σερρών.

Στην επιστολή αναφέρονται τα εξής:

«Με την ολοκλήρωση της λειτουργίας του 58ου Βαθμολογικού Κέντρου Σερρών (Β.Κ.Σ.) στο πλαίσιο των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020, ευχαριστούμε θερμά:
Τον Δήμαρχο Σερρών για την άμεση ανταπόκριση του στο αίτημα για βελτίωση της υλικοτεχνικής υποδομής και των εγκαταστάσεων του Β.Κ.Σ. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Σερρών για τη διαρκή κάλυψη των λειτουργικών αναγκών και τη διαμόρφωση κατάλληλων συνθηκών για την λειτουργία του.
Τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών και τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών για τη συμβολή τους στην κάλυψη των λειτουργικών αναγκών του Β.Κ.Σ.
Τον Δ/ντη και τους διοικητικούς υπαλλήλους της Δ.Δ.Ε. Σερρών για τη συμβολή τους στην απρόσκοπτη λειτουργία του Β.Κ.Σ.
Τις τοπικές επιχειρήσεις ‘Νέκταρ ΑΕ’, ‘Κάντζας ΑΕΒΕ’ και ‘Νέο Κρόνιο’ για τη δωρεάν προμήθεια εμφιαλωμένων νερών.
Τέλος, εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλους τους/τις εκπαιδευτικούς που προσέφεραν με προθυμία και ευσυνειδησία τις υπηρεσίες τους στο Β.Κ.Σ., επιτελώντας έργο υψηλής ευθύνης και συμβάλλοντας στην ομαλή και επιτυχή λειτουργία του κατά την περίοδο των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020».