“Πλούσιο” το αστυνομικό ρεπορτάζ στην Π.Ε. Σερρών

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος μιας ημεδαπής γυναίκας, μετά από καταγγελία ημεδαπού, διότι με το πρόσχημα πώλησης ενός Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, μέσω αγγελίας που αναρτήθηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, έπεισε έναν ημεδαπό άνδρα να της καταθέσει το χρηματικό ποσό των 5.350 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό της.
Συνελήφθησαν το μεσημέρι της Δευτέρας στην Πεντάπολη από αστυνομικούς της Ομάδας Αντιμετώπισης και Δίωξης Λαθρεμπορίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας και μία ημεδαπή γυναίκα, διότι σε έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν 10 πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Στη συνέχεια, σε έρευνα της οικίας της ημεδαπής γυναίκας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 206 πακέτα τσιγάρων, που επίσης δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.
Από το Αστυνομικό Τμήμα Σιδηροκάστρου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, τις πρώτες πρωινές ώρες της 11ης Ιουλίου διέρρηξε ένα λεωφορείο που βρίσκονταν σταθμευμένο σε περιοχή των Σερρών και αφαίρεσε από αυτό ένα ηχοσύστημα, αξίας 120 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα. Το κλεμμένο ηχοσύστημα βρέθηκε από τους αστυνομικούς και αποδόθηκε στη συνέχεια, στον νόμιμο κάτοχό του.
Συνελήφθη τη Δευτέρα 13 Ιουλίου σε περιοχή των Σερρών από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βισαλτίας ένας ημεδαπός άνδρας διότι σε βάρος του εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του έχει επιβληθεί ποινή κάθειρξης 6 ετών και 3 μηνών για απόπειρα ληστείας και παράνομη οπλοφορία.