Η Μαυροθάλασσα αποκτά το δικό της ΚΔΑΠ

Δεκαπέντε χρόνια κλείνουν φέτος τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Βισαλτίας. Μια μακρόχρονη πορεία προσφοράς σε παιδιά, με στήριξη των οικογενειών τους και πλήθος δημιουργικών δραστηριοτήτων.

Φέτος, τη χρονιά 2020-2021, εντάσεται στη μεγάλη «οικογένεια» των ΚΔΑΠ της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Βισαλτίας, ένα νέο μέλος, το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Μαυροθάλασσας, στο οποίο θα λειτουργήσουν οργανωμένες δραστηριότητες.

Οι δραστηριότητες είναι οι εξής:
– Μελέτη μαθημάτων-ενισχυτική διδασκαλία
– Γυμναστική-Αθλοπεδιές- Παραδοσιακοί χοροί
– Ποδόσφαιρο-βόλεϊ
– Συμμετοχή σε τουρνουά
– Ρομποτική
– Ζωγραφική
– Παιδική διατροφή
– Μαγειρική-Ζαχαροπλαστική
– Μουσικοκινητική αγωγή
– Περιβαλλοντική αγωγή
– Ομαδικά επιτραπέζια παιχνίδια
– Δραστηριότητες βιωματικής μάθησης
– Καλλιτεχνικά εργαστήρια γονέων
– Υαλογραφία-Βιτρώ
– Παιδικός Κινηματογράφος
– Εκπαιδευτικές εκδρομές

Δηλώστε τώρα συμμετοχή για τη νέα σχολική χρονιά 2020-2021. Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για δωρεάν φιλοξενία ξεκινά την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020 και ολοκληρώνεται την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά με τους κωδικούς ΤΑΧISNET της μητέρας.

Οι εργαζόμενοι είναι στη διάθεση όλων των δυνητικά ωφελούμενων για οποιαδήποτε πληροφορία και για την υποβολή της ηλεκτρονικής τους αίτησης για τη χορήγηση voucher.

Πληροφορίες:
Κ.Δ.Α.Π. ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΑΣ, πρώην Δημαρχείο Μαυροθάλασσας
Τηλ. 6972174510 & 6981312007

Κοινοποίηση