Εξοργισμένοι επιχειρηματίες από τα δώρα που μοιράζει η ΚΕΔΗΣ- Ζητούν από το ΕΒΕΣ να πάρει θέση


Ένα «νόμισμα» με δύο όψεις, είναι οι εξαγγελίες της ΚΕΔΗΣ, σχετικά με τις εγγραφές στα ΚΔΑΠ του Δήμου Σερρών.

Μπορεί η φράση «φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας» να μην έχει αντίκτυπο στους πολίτες, αλλά σίγουρα έχει αντίκτυπο στους επιχειρηματίες που διατηρούν επιχειρήσεις ΚΔΑΠ.

Πρόσφατα, η Πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ, με αφορμή την έναρξη εγγραφών στα ΚΔΑΠ, ανακοίνωσε ότι στο πλαίσιο συνεργασίας με τον ΜΓΣ Πανσερραϊκός από εφέτος τα παιδιά που θα εγγραφούν στα ΚΔΑΠ και στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ της ΚΕΔΗΣ θα έχουν τη δυνατότητα να αθληθούν δωρεάν όλο τον χρόνο σε οποιοδήποτε από τα τμήματα του Συλλόγου επιλέξουν σε χώρο ή χρόνο εκτός λειτουργίας των ΚΔΑΠ, αλλά και πως με απόφαση του Δημάρχου Σερρών Αλέξανδρου Χρυσάφη η ΚΕΔΗΣ θα κάνει δώρο ένα ποδήλατο σε κάθε παιδί που θα εγγραφεί στις δομές ΚΔΑΠ του Δήμου.

Αποφάσεις που αποτελούν μεν σοβαρό κίνητρο για τους πολίτες να εγγραφούν στα ΚΔΑΠ του Δήμου, ωστόσο μειώνει στο ελάχιστο τις ελπίδες των ιδιωτών επιχειρηματιών, με αντίστοιχες επιχειρήσεις ΚΔΑΠ, να «ανταγωνιστούν» τις προσφορές της ΚΕΔΗΣ.

Σε μία περίοδο που οι ιδιωτικές επιχειρήσεις «καταβαραθρώνονται» και αναζητούνται επειγόντως λύσεις για την επιβίωσή τους, μία δημοτική επιχείρηση έρχεται και ουσιαστικά λειτουργεί ανταγωνιστικά, όπως δήλωσαν Σερραίοι επιχειρηματίες στο Infonews24.

Μάλιστα οι ίδιοι ζητούν από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Σερρών να πάρει θέση για το θέμα αυτό.

Κοινοποίηση