Ισχύς εν τη ενώσει για την αναβάθμιση του ΕΚΑΒ 6 Καβάλας

Η άψογη συνεργασία με τους εργαζόμενους και τα συνδικαλιστικά τους όργανα που επιζητούσε με την ανάληψη των καθηκόντων ο νέος Δ/ντης του ΕΚΑΒ Καβάλας (6ο Παράρτημα ΕΚΑΒ) αναισθησιολόγος Χαρίλαος Λώτης έγινε πράξη.

Το θετικό αποτέλεσμα ήδη άρχισε να φαίνεται. Με συνεχείς παρεμβάσεις δίνονται λύσεις σε προβλήματα καθημερινότητας με σκοπό την αποτελεσματική λειτουργία του Παραρτήματος και την άριστη συνεργασία με τις υπόλοιπες δομές του ΕΣΥ. Κάτι το οποίο έχει ήδη αποτυπωθεί ήδη με ευχαριστήρια από τα νοσοκομεία.

Ηλεκτρονικό πρωτόκολλο

Ξεκίνησε μετά από συντονισμένες ενέργειες Δ/ντη κ υπαλλήλων η εφαρμογή του ηλεκτρονικού πρωτοκόλλου στο Παράρτημα του ΕΚΑΒ Καβάλας. Με την χρήση απλουστεύονται διαδικασίες κ γίνεται ευκολότερη η οργάνωση κ η παρακολούθηση όλων των εγγράφων που διακινούνται καθημερινά στους τρεις νομούς, Σερρών, Δράμας κ Καβάλας κ σε όλους τους τομείς του ΕΚΑΒ στο Παράρτημα.

Δευτερογενείς διακομιδές από τα νοσοκομεία

Με απόφαση του Δ/ντη διατέθηκαν δύο ασθενοφόρα στα νοσοκομεία Σερρών και Ξάνθης προκειμένου να γίνονται όλες οι μη επείγουσες διακομιδές (εξιτήρια, επανεξετάσεις) από τους οδηγούς έτσι ώστε το ΕΚΑΒ να διαθέτει το σύνολο της δύναμης καθημερινά στο επείγον.

Επαφές με τον Δήμο Καβάλας για οριστική λύση στο κτιριακό

Επαφές με τον Δήμαρχο κο Μουριάδη Θεόδωρο είχε ο Δ/ντης ΕΚΑΒ Καβάλας προκειμένου να μπουν οι βάσεις συνεργασίας έτσι ώστε με την συνδρομή του δήμου να δοθεί οριστική λύση στο κτιριακό πρόβλημα του Παραρτήματος ΕΚΑΒ Καβάλας . Ένα πρόβλημα που επί χρονιά ταλαιπωρεί τους εργαζόμενους κυρίως του διασώστες- πληρώματα ασθενοφόρου.
Πηγή: ekabnews.gr