Επιτυχίες σημείωσε ο “ΠΛΑΤΩΝ” στους αγώνες Badminton στο Σιδηρόκαστρο (Φώτο)

Πέντε μετάλλια έφεραν οι Σερραίοι αθλητές του αθλητικού συλλόγου ΠΛΑΤΩΝ από τα τελευταία ηλικιακά πρωταθλήματα που διεξήχθησαν τον Σαββατοκύριακο 25,26 Ιουλίου στο Κλειστό του Σιδηροκάστρου.

Συγκεκριμένα:

Ανδρών-Γυναικών

είχαμε την Σωτηρίου Ματίνα που με την πρώτη συμμετοχή της στην μεγάλη κατηγορία κατέκτησε 2 τίτλους σε απλό και διπλό . Η Σωτηρίου αν και ήταν στην Γ! Λυκείου κατάφερε να μείνει ανταγωνιστική και να επιβάλει το παιχνίδι της στις πιο δυνατές γυναίκες του αθλήματος.

Ο Κιοσσές Ραφαήλ επίσης μαθητής Γ! Λυκείου πέρασε έναν γύρο στο απλό και έχασε στον δεύτερο γύρο από τον φιναλίστ Ξάνθου Ηλία . Στο διπλό με ζευγάρι το Τσαμουσιάδη Ορφέα από την Θεσσαλονίκη έχασαν δύσκολα στο 3ο σετ από τους μετέπειτα πρωταθλητές Σκαρλάτο Π. / Μελεκίδη Π. από το ΡΟΥΠΕΛ . Ο Κουλακίδης Νίκος πέρασε επίσης έναν γύρο στο απλό και έχασε στον δεύτερο από τον μετέπειτα πρωταθλητή Τσιγκιρδάκη Στ. του ΟΑΓΩ .

Στην Κ 17

Είχαμε την μεγάλη εμφάνιση του μικρού Ρακιτζή Βασίλη στο απλό ( πρωταθλητής στην Κ15 πριν μερικούς μήνες) όπου απέκλεισε μεγαλύτερους αθλητές στην 16αδα και στην 8αδα με δραματικούς αγώνες (όλοι στα 3 σετ) και διεκδίκησε για μεγάλο διάστημα στον ημιτελικό απέναντι στον Παπαδόπουλο Θεόδωρο την νίκη αλλά υπέκυψε στην ανωτερότητα του κατά δυο χρόνια μεγαλύτερου αντιπάλου του που κέρδισε και τον τίτλο. Στο διπλό οι Στάμος Βας. / Κουτσούρης Ευθ. Κατάφεραν για πρώτη φορά με εκπληκτική εμφάνιση να νικήσουν το πολύ δυνατό ζευγάρι Καλόγηρος – Ταπίδης) από Θεσσαλονίκη και Σιδηρόκαστρο και να μπουν στα μετάλλια . Στον ημιτελικό της Κυριακής αγωνίστηκαν εναντίον του πιο δυνατού διπλού της κατηγορίας τους Τσώτση/Κουτσιουρούμπα από Θεσσαλονίκη και έχασαν την είσοδο στον τελικό στο 3ο σετ στις λεπτομέρειες . Αγωνίστηκαν επίσης οι μικρότεροι Κωνσταντινίδης Δημ. Κουτσούρη Ευαγ. Δημητριάδου Χρι. Λιβανός Χρ.( πρώτη συμμετοχή σε πανελλήνιο) και οι Κωνσταντινίδου Ελ. Και Καντζόγλου Μαρ.

Κ11

Με έναν αθλητή συμμετείχε η Σερραϊκή ομάδα σε αυτήν την κατηγορία τον Δράμπα Νικόλαο ο οποίος εύκολα πέρασε την πρώτη φάση με δυο νίκες και έφτασε στην 16αδα . Εκεί ακολούθησαν άλλες δυο νίκες για να φτάσει στον ημιτελικό απέναντι στον Σαρουγιαννίδη Ιωα. Από τον ΔΙΑ Σιδηροκάστρου . Η μάχη ήταν πιο δύσκολη από κάθε άλλη φορά αλλά και η ανωτερότητα του αντιπάλου εμφανής . Έτσι ο Δράμπας κατέκτησε την 3η θέση και ο αντίπαλός του πανάξια την 1η θέση .

Η Διοίκηση του ΠΛΑΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Σερρών για την βοήθειά του τη δύσκολη αυτή περίοδο .

Κοινοποίηση