Γνωστοί καλλιτέχνες θα εμφανισθούν στην 6η SEREXPO

Γνωστά και μεγάλα ονόματα της Ελληνικής, μουσικής σκηνής, θα εμφανισθούν στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της 6ης SEREXPO, που θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως τις 27 Σεπτεμβρίου, στο στρατόπεδο Κολοκοτρώνη.

Μιχάλης Χατζηγιάννης – Μελίνα Ασλανίδου στις 23 Σεπτεμβρίου
Μιχάλης Χατζηγιάννης και Μελίνα Ασλανίδου, οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες, καθένας εκ των οποίων έχει τη δική του μοναδική και επιτυχημένη πορεία στην ελληνική μουσική έρχονται στο συναυλιακό Stage της SEREXPO για να μας χαρίσουν μία ανεπανάληπτη μουσική βραδιά, την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου, στις 20:45.

Αλκίνοος Ιωαννίδης στις 24 Σεπτεμβρίου
Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης ερμηνεύει τα μοναδικά τραγούδια του στο Συναυλιακό Stage της 6ης SEREXPO την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:45!

Γλυκερία- Μελίνα Κανά στις 25 Σεπτεμβρίου
Μετά την τελετή εγκαινίων της 6ης SEREXPO, Γλυκερία και Μελίνα Κανά, οι δύο σπουδαίες ερμηνεύτριες, μαζί στο συναυλιακό Stage της SEREXPO μοιράζονται τις ίδιες μουσικές αγάπες, τα ίδια όνειρα. Συμμετέχει ο Χάρης Μακρής!
Την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, στις 20:45.

Χρ. Νικολόπουλος- Π. Παπαδοπούλου- Στ. Διονυσίου- Ευτ. Μητρίτσα στις 27 Σεπτεμβρίου
Ο μεγαλύτερος Έλληνας λαϊκός συνθέτης και δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Χρήστος Νικολόπουλος, η αυθεντική ερμηνεύτρια Πίτσα Παπαδοπούλου, ο εξαιρετικός Στέλιος Διονυσἰου και η υπέροχη Ευτυχία Μητρίτσα έρχονται την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020, στο Συναυλιακό Stage της SEREXPO!