Αυτοδιοικητικές συζητήσεις «φωτιά» για Τσερβίστα- Κεμανιτζόγλου- Μαυρίδη


Ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον αυτοδιοικητικό- πολιτικό «πηγαδάκι», εντόπισε σήμερα το βράδυ το Infonews24, στο κάστρο Αχινού, του Δήμου Βισαλτίας.

Ο πρώην Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Βισαλτίας Μιχάλης Τσερβίστας, ο δημοτικός σύμβουλος Βισαλτίας και πρώην αντιδήμαρχος Γιώργος Μαυρίδης και το μέλος του Κεντρικού Τομέα Υγείας ΚΙΝΑΛ Παναγιώτης Κεμανιτζόγλου, συναντήθηκαν σήμερα το βράδυ και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για πολλά και διάφορα.

Κάποιοι, βέβαια, σχολίασαν πως η συγκεκριμένη συνάντηση δεν ήταν ούτε τυχαία, ούτε χωρίς αυτοδιοικητική «ατζέντα».

Θα πρέπει, άραγε, να περιμένουμε κάτι ενδιαφέρον για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές;

Μπορεί για κάποιους να… φαντάζουν μακρινές, ωστόσο βασιζόμενοι στην πολύχρονη πολιτική εμπειρία τους οι Μ. Τσερβίστας, Γ. Μαυρίδης και Π. Κεμανιτζόγλου φαίνεται πως ασπάζονται την άποψη του Ισπανού συγγραφέα Μιγκέλ Θερβάντες πως «το να είσαι έτοιμος είναι η μισή νίκη».

Κοινοποίηση