Σύγχυση στα διόδια της Εγνατίας οδού με τους πομποδέκτες

Σύγχυση προκαλείται καθημερινά στους σταθμούς διοδίων της Εγνατίας οδού και αιτία είναι οι πομποδέκτες.
Διαμαρτυρόμενοι οδηγοί δηλώνουν στο Infonews24 πως υπάρχει σοβαρό ζήτημα με τους πομποδέκτες είσπραξης διέλευσης διοδίων, με την ονομασία «ΕΓΝΑΤΙΑ PASS», οι οποίοι ξεκίνησαν να λειτουργούν από την 1η Σεπτεμβρίου και στους σταθμούς διοδίων της Εγνατίας.

Όπως υποστηρίζουν, δεν υπάρχει σχετική, προειδοποιητική πινακίδα, ενώ οι οδηγοί παραπλανούνται από το σήμα ραντάρ που βλέπουν και θεωρούν ότι η πληρωμή μπορεί να γίνει και από άλλες εταιρείες όπως EWAY -ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ κ.λπ..

Ωστόσο στην πινακίδα αναγράφεται πως η διέλευση γίνεται «ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΓΝΑΤΙΑ PASS», αλλά με τόσο μικρά γράμματα, που οι οδηγοί το βλέπουν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Χαρακτηριστικό είναι το στιγμιότυπο που καταγράφηκε από το Infonews24 σήμερα το μεσημέρι, σε σταθμό διοδίων της Εγνατίας.

Έτσι, λοιπόν, οι περισσότεροι αναγκάζονται να οπισθοχωρήσουν, κάτι που πολλές φορές είναι δύσκολο, καθώς συνήθως υπάρχουν στην ουρά αρκετά οχήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Infonews24, οι εργαζόμενοι των διοδίων είναι επί ποδός, ενώ το σύστημα τέθηκε εκτός λειτουργίας στο σταθμό διοδίων του Προφήτη Ηλία στο Λαγκαδά, ωστόσο εξακολουθεί να επικρατεί σύγχυση.