Συγκέντρωση διαμαρτυρίας τευτλοπαραγωγών στο εργοστάσιο ζάχαρης των Σερρών

Σε κινητοποίηση θα πραγματοποιήσουν το πρωί της Πέμπτης οι τευτλοπαραγωγοί των Σερρών εκφράζονταν με την κίνηση αυτή την αγωνιά τους για το μέλλον της τευτλοκαλλιέργειας. H παραγωγή των καλλιεργητών μέχρι στιγμής είναι αδιάθετη και προειδοποιούν ότι αν μείνει στο χωράφι η ζημιά τους θα είναι ανυπολόγιστη.

Οι παραγωγοί θα προβούν στην διαμαρτυρία καθώς όπως λένε θέλουν να στείλουν τα μηνύματά τους προς πάσα κατεύθυνσης και να φτάσουν τα αιτήματά τους, στον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη.

Το πρωί της Δευτέρας 7 Σεπτεμβρίου, οι Σερραίοι παραγωγοί είχαν συνάντηση με τον επενδυτή Χρήστο Καραθανάση, ο οποίος τους εξήγησε τι ακριβώς συμβαίνει με τη λειτουργία του Σερραϊκού ζαχαρουργείου.

 

Κοινοποίηση