Che Guevara Club: «Περιμένουμε να στηρίξουν τον Πανσερραϊκό δημόσια οι Σερραίοι βουλευτές»


Τη δημόσια στήριξη των Σερραίων βουλευτών, στην ομάδα του Πανσερραϊκού, κάλεσε να εκφράσουν οι Σερραίοι βουλευτές, ο «Panserraikos Che Guevara Club».

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση του «Panserraikos Che Guevara Club», οι παράγοντες της ΝΔ προφανώς θεωρούν κι αυτοί όπως και οι ομόλογοί τους του ΣΥΡΙΖΑ, ότι το Ελληνικό ποδόσφαιρο αντέχει να υποστηρίξει τρεις επαγγελματικές κατηγορίες, χωρίς τηλεοπτικά, χωρίς χορηγούς, χωρίς φιλάθλους.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Το 2019 η Νέα Δημοκρατία χαρακτηρίζει έκτρωμα την αναδιάρθρωση του ποδοσφαίρου από το ΣΥΡΙΖΑ. Πλησιάζουμε τα μέσα Σεπτεμβρίου και με κυβέρνηση ΝΔ δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση για να ακυρωθεί αυτό που χαρακτήριζαν έκτρωμα.
Η πιο αστεία κατηγορία ποδοσφαίρου παγκοσμίως πέρσι, με τελείως αδιάφορα παιχνίδια, με τον πρωταθλητή να έχει ξεκαθαρίσει από τα μισά, με τις δύο ομάδες που θα υποβιβάζονταν να έχουν ξεκαθαρίσει από τις πρώτες αγωνιστικές, ετοιμάζεται να μας χαρίσει τη λάμψη της και φέτος. Οι παράγοντες της ΝΔ προφανώς θεωρούν κι αυτοί όπως και οι ομόλογοί τους του ΣΥΡΙΖΑ ότι το Ελληνικό ποδόσφαιρο αντέχει να υποστηρίξει τρεις επαγγελματικές κατηγορίες, χωρίς τηλεοπτικά, χωρίς χορηγούς, χωρίς φιλάθλους. Όλα αυτά τα χρόνια τα πάντα γίνονται με γνώμονα το να έχουμε ικανοποιημένους τους ίδιους παράγοντες και τις ίδιες ομάδες.
Τον Ιούλιο του 2019, η Νέα Δημοκρατία παίρνει 48% στο Νομό Σερρών και εκλέγει τέσσερις βουλευτές. Το Σεπτέμβριο του 2020 περιμένουμε ακόμα ΕΣΤΩ ΕΝΑΝ απ’ αυτούς που έστειλαν με την ψήφο τους οι Σερραίοι στην βουλή να υποστηρίξει δημοσίως τον ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ, που είναι ένα από τα ελάχιστα πράγματα που έχουν απομείνει για τα οποία μπορεί να καυχιέται ο τελείως υποβαθμισμένος από κάθε άποψη Νομός Σερρών».

Κοινοποίηση