Ολοκληρώνεται το «λίφτινγκ» στο κτίριο της Π.Ε. Σερρών (Βίντεο)

Σε ανακαίνιση των εσωτερικών χώρων, αλλά και στο «φρεσκάρισμα» της πρόσοψης του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, προχωρούν αυτόν τον καιρό συνεργεία, ενώ οι εργασίες φτάνουν σιγά- σιγά στο τέλους τους.

Το κτίριο της πρώην Νομαρχίας και νυν Περιφερειακής Ενότητας, είναι από τα πλέον χαρακτηριστικά και εμβληματικά κτίρια όλου του νομού Σερρών, με «ζωή» που φτάνει τα 115 έτη.

Οι εργασίες δεν εμποδίζουν την εξυπηρέτηση των πολιτών, που γίνεται κανονικά, ενώ έχει δοθεί η δυνατότητα εξυπηρέτησης και μέσω διαδικτύου.

«Σε κάθε περίπτωση το κτίριο αυτό είναι ίσως το πιο χαρακτηριστικό, είναι ένα κτίριο σύμβολο, είναι 115 ετών περίπου και θέλει την ανάλογη περιποίηση,» δήλωσε στο Infonews24, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος.

Ήδη έχουν γίνει τουαλέτες για άτομα με ειδικές ανάγκες και έχουν ανακαινισθεί τα γραφεία και οι εσωτερικοί χώροι.

«Ολοκληρώνονται και οι εξωτερικές εργασίες αυτές τις μέρες και νομίζω θα περιποιεί τιμή στους Σερραίους και στις Σέρρες το κτίριο αυτό. Καλώ τους Σερραίους σε λίγες μέρες που θα βγουν οι σκαλωσιές και θα δούμε το κτίριο με τον ανάλογο φωτισμό, να το επισκεφθούν και να το χαρούν,» ανέφερε ο κ. Σπυρόπουλος.