Σέρρες: Καταγγελία Παπαφωτίου για τις μάσκες-Θα γίνει η αντικατάσταση απαντά ο Σπ. Μισιρλής

Σε καταγγελία προχώρησε μέσω ανάρτησης της στο Facebook, η επικεφαλής της παράταξης Δύναμη Σερραίων Αριάδνη Παπαφωτίου σε ότι αφορά τις προστατευτικές μάσκες του δήμου Σερρών που διανεμήθηκαν το πρωί της Δευτέρας στους μαθητές δημοτικών, γυμνασίων και Λυκείων του δήμου.

Συγκεκριμένα, η κυρία Παπαφωτίου έγραψε: Ας μας εξηγήσει ο δήμαρχος και οι λοιποί αρμόδιοι, τι σχέση έχει το Πολυπροπυλένιο που μοιράστηκε με το ύφασμα (προδιαγραφές του Υπουργείου) που παραγγέλθηκε και πληρώθηκε στους δύο ανάδοχους.
–Τιμή μάσκας 1,29 ευρώ!
–Τεμάχια για τα Σχολεία: 18.000 ευρώ
–Δαπάνη: 20.000 ευρώ!

Μετά τα όσα ειπώθηκαν από πλευράς της κυρίας Παπαφωτίου και τα σχόλια που ακολούθησαν από γονείς και εκπαιδευτικούς οι μάσκες θα αποσυρθούν ανακοίνωσε με σχόλιό-απάντησή του, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών & Διοίκησης Σπύρος Μισιρλής, ο οποίος σχολίασε κάτω ακριβώς από την ανάρτηση της κυρίας Παπαφωτίου.

Ο κύριος Μισιρλής έγραψε: Ο Δήμος Σερρών παρέλαβε αργά χθες το βράδυ συνολικά 27.000 μάσκες που διανεμήθηκαν στα σχολεία και τους εργαζομένους στον Δήμο. Μία παρτίδα 2.000 μασκών όταν μοιράστηκαν στους μαθητές διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν υφασμάτινες, όπως προβλεπόταν στον διαγωνισμό, αλλά από πολυπροπυλένιο. Παρότι το υλικό δεν είναι επικίνδυνο για την υγεία, μεριμνήσαμε αμέσως ώστε να αποσυρθεί αυτή η παρτίδα. Προχωράμε αύριο το πρωί στην αντικατάσταση των μασκών με άλλες υφασμάτινες.

Κοινοποίηση