Στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας ο Εμπορικός Σύλλογος Σερρών


Ο Εμπορικός Σύλλογος Σερρών συμμετέχει και φέτος, για ενδέκατη χρονιά στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας που διοργανώνει ο Δήμος Σερρών.

Στο πλαίσιο αυτό, ενημερώνεται το καταναλωτικό κοινό ότι την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020 προγραμματίστηκε η διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Ερμού για τρεις ώρες περίπου , από 10:00 έως 13:00.

Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στην Πανευρωπαϊκή δράση «Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο» και σκοπό έχει να παρακινήσει τους κατοίκους να επισκεφτούν το κέντρο της πόλη με άλλα μέσα εκτός από το αυτοκίνητο.

Η διακοπή της κυκλοφορίας θα γίνει με την συνδρομή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών και την Τροχαίας Σερρών και ο χώρος θα αξιοποιηθεί για προβολή διαφόρων δράσεων του Δήμου Σερρών, κυρίως για θέματα ήπιας κινητικότητας όπως ποδήλατο , πεζή μετακίνηση κτλ.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Σερρών συμβάλλοντας στη δράση, προτείνει την προαιρετική ανακοίνωση εκπτώσεων και προσφορών μόνο για την ημέρα αυτή , με το μήνυμα « Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο 2020, ειδικές προσφορές» από όσες επιχειρήσεις επιθυμούν.

Κοινοποίηση