Πώς να απαλλαγείτε από τις αρνητικές ενέργειες μέσα στο σπίτι σας


Έχετε περπατήσει ή επισκεφθεί ποτέ σε ένα μέρος και έχετε την αίσθηση ότι κάτι είναι περίεργο; Με την πάροδο του χρόνου, τα σπίτια μπορούν να «αναπτύξουν» εκείνη την δυσάρεστη, απόκοσμη ατμόσφαιρα, που θα μπορούσε να συμβάλλει στην ανησυχία, στην ασθένεια και ακόμη χειρότερα.

Τα καλά νέα είναι ότι είναι πολύ εύκολα μπορούμε να απομακρύνουμε την αρνητική ενέργεια και να επιφέρουμε την ισορροπία και τη θετικότητα στο σπίτι σας.

Για να «διορθώσετε» την ενέργεια στο σπίτι σας, θα χρειαστείτε: ένα ποτήρι ή βαζάκι, αλάτι, νερό, και λευκό ξύδι. Ρίχνετε καθαρό νερό στο ποτήρι, στη συνέχεια αλάτι και τέλος ξύδι.

Βάλτε το μείγμα σε ένα σημείο του σπιτιού που δεν είναι εμφανές. Ιδανικά, να είναι ένα μέρος, που δεν φαίνεται μεν, αλλά από το οποίο περνούν οι επισκέπτες.

Μετά από αρκετές ώρες, παρατηρήστε το μείγμα. Έχει μειωθεί η στάθμη του νερού; Το νερό μοιάζει νεφελώδες;

Μετά από μια ολόκληρη μέρα, αισθανθείτε την ενέργεια του χώρου. Οι αρνητικές ενέργειες θα πρέπει να έχουν απομακρυνθεί. Αν όχι, αδειάστε το ποτήρι, καθαρίστε το καλά, και επαναλάβετε τη διαδικασία με ένα μείγμα που είναι καινούργιο.

Λευκό φασκόμηλο, δεντρολίβανο και λεμόνι θεωρούνται ιδανικά βότανα, για την απομάκρυνση της αρνητικής ενέργειας από το σπίτι. Κάθε ένα από αυτά, έχει πολύ μεγάλη ιστορία στον «καθαρισμό» ενεργειών, αλλά και τον πνευματικό «καθαρισμό».

Στις ανατολικές κουλτούρες, το αλάτι χρησιμοποιείται για να απωθεί τις αρνητικές ενέργειες. Σε ορισμένες παραδόσεις, αφήνοντας ένα πιάτο ξύδι έξω από το σπίτι, λέγεται ότι διώχνει τις αρνητικές ενέργειες.

Ο απλούστερος τρόπος για να χρησιμοποιηθούν τα βότανα, είναι να καούν. Καθώς καίγονται, «απλώστε» τον καπνό στις γωνίες του χώρου. Ο καπνός θα διαλύσει τις ενέργειες, ενώ παράλληλα «σκοτώνουν» βακτήρια και ιούς και «ανακουφίζουν» τον αέρα.

Τα βότανα μεταδίδουν θετικές δονήσεις σε απόσταση, που «ακυρώνουν» και απωθούν την αρνητικότητα.

Ο καπνός μπορεί να είναι επικίνδυνος για άτομα με αναπνευστικά προβλήματα.

Οι ενέργειες δημιουργούνται με και πρέπει να αντιμετωπιστούν. Τα σπίτια θα πρέπει να «καθαρίζονται» ενεργειακά. Εάν αισθάνεστε ανήσυχοι ή είστε άρρωστοι, πρέπει να «καθαρίσετε» το χώρο σας.
Με αυτόν τον τρόπο το σπίτι σας θα «αποκτήσει» φωτεινότερη, πιο ευτυχισμένη και πιο θετική ενέργεια.

Κοινοποίηση