Αντ. Αντωνιάδης: Δεν αποχώρησα χωρίς προειδοποίηση. Εξωθήθηκα σε παραίτηση

Συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στη διοίκηση του Νοσοκομείου Σερρών και στον πρώην Δ/ντή της Πνευμονολογικής Κλινικής Αντώνη Αντωνιάδη. Η τοποθέτηση του διοικητή Νίκου Φαρμάκη για την αποχώρηση του κύριου Αντωνιάδη προκάλεσαν την αντίδραση του δεύτερου καθώς ο κύριος Φαρμάκης σε δελτίο τύπου απαντώντας για την λειτουργία του νοσηλευτικού ιδρύματος αναφέρθηκε στον πρώην Διευθυντή της παραπάνω κλινική λέγοντας ότι “ότι ο κύριος Αντωνιάδης κατέθεσε την 1η Σεπτεμβρίου αίτηση παραίτησης χωρίς προηγούμενη ενημέρωση και έκανε άμεσα χρήση της κανονικής του αδείας”.

“Δεν αποχώρησα χωρίς προειδοποίηση. Εξωθήθηκα σε παραίτηση”  απαντά μέσω ανάρτησης στο Facebook ο πρώην Δ/ντής της Πνευμονολογικής Κλινικής και πρώην υπεύθυνου τμήματος covid-19 Αντώνης Αντωνιάδης στον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών.

Ο κύριος Φαρμάκης στο δελτίο τύπου σημείωσε τα παρακάτω:

“O Διευθυντής του Πνευμονολογικού Τμήματος κ. Αντωνιάδης, κατέθεσε την 1η Σεπτεμβρίου αίτηση παραίτησης χωρίς προηγούμενη ενημέρωση και έκανε άμεσα χρήση της κανονικής του αδείας. Δεδομένου ότι ο κ. Αντωνιάδης ήταν ταυτόχρονα και υπεύθυνος του covid-19 και επειδή η λειτουργία του Νοσοκομείου θα πρέπει να συνεχίζεται απρόσκοπτα, ανατέθηκαν καθήκοντα υπευθύνου covid-19 στον κ. Καλλινικίδη Θεόφιλο” αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

 

Κοινοποίηση