Η γενική συνέλευση και οι εκλογές του Σωματείου Επισκευαστών Αμαξωμάτων & Βαφέων Ν. Σερρών

Την εκλογο-απολογιστική τους γενική συνέλευση πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τετάρτης τα μέλη του Σωματείου Επισκευαστών Αμαξωμάτων & Βαφέων Ν. Σερρών, μετά από πρόσκληση του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου, που είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στους επαγγελματίες-μέλη της τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό για την περίοδο από τον Φεβρουάριο του 2018 μέχρι και σήμερα.

Σε κλίμα σύμπνοιας και καλής συνεργασίας τα μέλη του σωματείου άκουσαν και ενέκριναν τόσο τον οικονομικό, όσο και διοικητικό απολογισμό της απερχόμενης διοίκησης, ενώ μέσα από τον διάλογο που ακολούθησε τέθηκαν οι βάσεις για το περαιτέρω μέλλον του σωματείου.

Ακολούθησαν οι αρχαιρεσίες στην αίθουσα Γ. Χρηστίδης του Επιμελητηριακού Μεγάρου, με μεγάλη προσέλευση, ενώ η κάλπη που έκλεισε στις 9 το βράδυ ανέδειξε τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν το νέο 9 μελές διοικητικό συμβούλιο του σωματείου, την τριμελή ελεγκτική επιτροπή αλλά και τους αντιπροσώπους τόσο στην κύρια όσο και στη δευτερεύουσα ομοσπονδία.

Εντός των επόμενων ημερών οι εκλεγέντες θα συνεδριάσουν, προκειμένου να συγκροτηθούν στο νέο σώμα που θα αναλάβει καθήκοντα διοίκησης μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2023.

Κοινοποίηση