Σιντική: Συγκέντρωσαν είδη πρώτης ανάγκης για την Καρδίτσα (Φώτο)

Ανταποκρίθηκαν οι δημότες της Σιντικής στο κάλεσμα που έγινε πριν από λίγες ημέρες από τους “Ενεργούς Πολίτες Σιντικής” και από την Ιερά Μητρόπολη Σιδηροκάστρου για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους κατοίκους της Καρδίτσας που επλήγησαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Μικροί και μεγάλοι έσπευσαν στα 8 σημεία που υπήρχαν στον Δήμο Σιντικής και παρέδωσαν νερά, μακαρόνια, όσπρια, γάλα εβαπορέ, κονσέρβες, δημητριακά, λάδια πελτέδες και ο,τιδήποτε άλλο προκειμένου να ανακουφιστούν οι άνθρωποι της Καρδίτσας.

Η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης πραγματοποιούνταν στις παρακάτω περιοχές:

-Σιδηρόκαστρο: Ιερός Ναός Αγίας Παρασκευής

-Χαρωπό: Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου

Άνω Ποροια: Βιβλιοθήκη

Ροδόπολη: Σιδηρικά Κοσμίδης Κων/νος

Βυρώνεια: Ιερός Ναός Αγίων Αποστόλων Πέτρου & Παύλου

Νέο Πετρίτσι: Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου

Αχλαδοχώρι: Κοινοτικό Κατάστημα

Βαμβακοφυτο: Σύλλογος Γυναικών & Φίλων Άγιος Γεώργιος

Η αποστολή των προϊόντων θα πραγματοποιηθεί από εθελοντές των Ενεργών Πολιτών σήμερα Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου κατόπιν συνεννόησης με το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητρόπολης Καρδίτσας και του Δήμου Καρδίτσας.

“Στέλνουμε τόνους αγάπης στην Καρδίτσα! Μια ιδέα μετατράπηκε σε χείμαρρο! Ο Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου ευλόγησε, σύλλογοι, ιερείς και δεκάδες πολίτες από όλη την Σιντική Σερρών δούλεψαν εντατικά. Το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό. Συντονίστηκε η “υγεία” του τόπου μέσα σε λίγες ημέρες! Ανθρωπιά, αλληλεγγύη και προσφορά στον συνάνθρωπο. Το ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ της Μητρόπολης Καρδίτσας θα αναλάβει την αξιοποίηση της δικής μας προσφοράς. Συνεχίζουμε!!!” έγραψε στο Facebook, ο κύριος Γιώργος Τάτσιος.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •