Θ. Αραμπατζής για στρατόπεδα: Δεν κάνει τίποτα η δημοτική. Δεν έχει προχωρήσει καθόλου (Βίντεο)

“Θα επανέλθουμε στο θέμα των στρατοπέδων αφού μέχρι και σήμερα δεν έχουμε κάποια απάντηση από τη δημοτική αρχή” αυτό ανέφερε με δήλωσή του, στο Infonews24.gr, ο επικεφαλής της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων Θεόδωρος Αραμπατζής.

Ο κύριος Αραμπατζής σημειώνει ότι: “Εδώ και αρκετούς μήνες έχουμε κάνει μια γραπτή ερώτηση για το θέμα και η απάντηση που πήραμε από τον δήμαρχο είναι ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Έχουν περάσει αρκετοί μήνες και δυστυχώς δεν έχουμε κάνει ένα βήμα προς τα μπροστά για το θέμα των στρατοπέδων”

Όπως λέει ο επικεφαλής της δημοτικής πρωτοβουλίας “υπάρχει έτοιμη πρόταση από την προηγούμενη δημοτική αρχή όσον αφορά την παραχώρηση των στρατοπέδων δυστυχώς ο δήμαρχος με μισόλογα, με μυστικές συνάντησης με τον γενικό γραμματέας Εθνικής Άμυνας που πρόσφατα ήρθε στις Σέρρες δεν έχει προκύψει κάτι. Εμείς θα θέσουμε και πάλι εκ νέου το θέμα και ποιες ενέργειες έχουν γίνει. Είναι λυπηρό διότι θα χαθεί αυτή η ευκαιρία για τα στρατόπεδα. Με το να επιδιώκουμε να κάνουμε επικοινωνιακές κινήσεις όπως να βάλουμε κάποιο μεγάλο όνομα στο στρατόπεδα Παπαλουκά είναι και αυτό ένα θέμα. Δεν κάνει τίποτα η δημοτική δεν έχει προχωρήσει καθόλου” σημειώνει ο κύριος Αραμπατζής.

Επίσης, ο κύριος Αραμπατζης αναφέρει και το θέμα της αντιπλημμυρικής θωράκισης της πόλης των Σερρών. “Περιμένουμε μια απάντηση από τον κύριο Χρυσάφη. Αν εμμένει στις πρώτες δηλώσεις του διατύπωσε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών με ημερομηνία 30-06-2020, ότι δηλαδή ο Δήμος Σερρών έκανε τα πάντα για το θέμα του αντιπλημμυρικού έργου του χειμάρρου Αγ.Αναργύρων και ότι η αρμοδιότητα εκτέλεσης του έργου ανήκει στην Περιφέρεια ή όχι;” καταλήγει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης.

 

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •