Συνάντηση συμβασιούχων με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Σερρών- Ποιες διαβεβαιώσεις έλαβαν

Τη διαβεβαίωση πως θα τηρηθεί στο ακέραιο η απόφαση της Κυβέρνησης, που αφορά στην παράταση των συμβάσεων μέχρι τις 31/12/2021, έλαβε το Σωματείο Συμβασιούχων Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών, από τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών Νίκο Φαρμάκη και τον Αναπληρωτή Διοικητή Παναγιώτη Πεγίδη, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν σήμερα το πρωί οι δύο πλευρές.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, με τους συμβασιούχους να εκφράζουν την ικανοποίησή τους για τις απαντήσεις και τις δεσμεύσεις που έλαβαν.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Διοικητή, τον Αναπληρωτή Διοικητή, αλλά και το σύνολο της Διοίκησης, γιατί με την απόφασή τους αυτή, ουσιαστικά τάχθηκαν στο πλευρό μας και αναγνώρισαν το έργο και τον αγώνα που δίνουμε καθημερινά, για να διατηρήσουμε ασφαλές το νοσοκομείο. Δυστυχώς, όμως, δεν ισχύει αυτό για όλους τους συναδέλφους, γιατί η εν λόγω απόφαση για παράταση, αφήνει ένα ‘παραθυράκι’ και δίνει τη δυνατότητα στον εκάστοτε Διοικητή να ενεργήσει κατά το δοκούν, καταργώντας συμβάσεις και ‘βάζοντας στο παιχνίδι’ ιδιωτικές εταιρείες. Η πρόσφατη απόφαση για παράταση, αποτελεί μία ‘Πύρρειο νίκη’, με πολλές απώλειες δυστυχώς. Εμείς είμαστε εδώ και συνεχίζουμε και δεν θα σταματήσουμε μέχρι να δικαιωθούμε οριστικά,» δήλωσαν τα μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου Συμβασιούχων Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών, μετά το τέλος της συνάντησης.

Κοινοποίηση