Χρυσάφης για Πρωτοβουλία Σερραίων: Δεν αξιοποιήσατε την Περιφέρεια για το αντιπλημμυρικό έργο (Βίντεο)

Απάντηση στην γραπτή ερώτηση που είχε καταθέσει στις 7 Σεπτεμβρίου, η παράταξη Δημοτική Πρωτοβουλία Σερρών έδωσε στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Σερρών, ο δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης.

Η Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων ζητούσε από τον κύριο Χρυσάφη να τους απαντήσει εγγράφως στο εξής ερώτημα: “Εμμένετε στις θέσεις που διατυπώσατε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών με ημερομηνία 30-06-2020, ότι δηλαδή ο Δήμος Σερρών έκανε τα πάντα για το θέμα του αντιπλημμυρικού έργου του χειμάρρου Αγ. Αναργύρων και ότι η αρμοδιότητα εκτέλεσης του έργου ανήκει στην Περιφέρεια ή όχι;

Ο κύριος Χρυσάφης στην απάντηση του τόνισε ότι εμμένει στις αρχικές του τοποθετήσεις για το θέμα και συνέχισε: “Η συνεργασία που οφείλαμε να γίνει δεν την κάναμε και εδώ ήταν αν θέλετε η δικιά μας ένσταση γιατί τόσο καιρό έναν άνθρωπο που το έχουμε πραγματικά σύμμαχο δεν αξιοποιήσατε τη δυνατότητα που μας έδινε το έγγραφο που είχατε να έρθουμε σε επαφή η Περιφέρεια δεν θα έλεγε τίποτα. Η Περιφέρεια ήθελε να περάσει το αντιπλημμυρικό αλλά υπήρχε συγκεκριμένα προβλήματα και από το 2017 δεν ενεργήσατε. Θα μπορούσατε να αξιοποιούσατε την Περιφέρεια βάση του εγγράφου. Αυτό που κάνουμε τώρα σε συνεργασία με τον Απόστολο Τζιτζικώστα να λήξουμε και αυτό το κομμάτι έτσι ώστε να κάνουμε ένα πλήρες αντιπλημμυρικό για να σώσουμε την πόλη” κατέληξε ο δήμαρχος.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •