Επί τάπητος τα ζητήματα των στρατιωτικών στη συνάντηση με τον Σχη Χρήστο Σγουρομάλλη

Aντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Σ, συναντήθηκε με τον Α.Δ.Φ. Σερρών Σχη (ΠΖ) Σγουρομάλλη Χρήστο. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα και το Σωματείο πραγματεύτηκε στοχευόμενα θέματα που απασχολούν τα εργαζόμενα στελέχη  της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών.

Τέθηκε αρχικώς το θέμα της ολοκληρωμένης επικοινωνίας και συνεργασίας των δύο μερών και  συμφωνήθηκαν προγραμματισμένες και έκτακτες συναντήσεις για άμεση επίλυση θεμάτων που αναφέρονται από τα Τακτικά Μέλη στην Ένωση.

Έγινε μικρή αναφορά για το ιστορικό και τις τελευταίες ενέργειες του Σωματείου σχετικά με το σοβαρό θέμα των γραφείων του.

Αναδείχθηκε το πρόβλημα της διευκόλυνσης μέρους στρατιωτικού προσωπικού που αντιμετωπίζει αντικειμενικές δυσκολίες μετάβασης των παιδιών του στις σχολικές δομές και απαιτείται διευκόλυνση κατά την πρωινή προσέλευση.

Γνωρίστηκε η ανάγκη που εκφράστηκε από πλήθος συναδέρφων για  βελτιστοποιημένη εργασιακή αντιμετώπιση ιδιαίτερα εν ώρα διατεταγμένης υπηρεσίας προς απάλυνση της ενδεχόμενης ανασφάλειας και μεγέθυνσης του εργασιακού στρες.

Επανεισήχθη το θέμα ισοκατανομής των υπηρεσιών στο σύνολο του προσωπικού του Ν. Σερρών κατά την εφαρμογή των θεσμικών κειμένων και των υφιστάμενων διαταγών της υπηρεσίας.

Τέλος, τέθηκε το θέμα των συναδέρφων ειδικής κατάστασης, τα οποία διατρέχουν προβλήματα υγείας και η διοικητική αντιμετώπισή τους βάσει των υφιστάμενων θεσμικών κειμένων

Κοινοποίηση