Οι δημοσιογράφοι προκαλούν…συνωστισμό σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Σερρών (Βίντεο)

Στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Σερρών που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου μάθαμε από τον πρόεδρο του Δ.Σ. Βασίλη Κατιρτζόγλου, ότι οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ της συνεδρίασης προκαλούν συνωστισμό στην αίθουσα της ΚΕΔΗΣ όπου εκεί λαμβάνει χώρα η διαδικασία προκειμένου να τηρούνται οι αποστάσεις και μέτρα ασφάλειας.
Στην έναρξη της συνεδρίασης η δημοτική σύμβουλος της παράταξης “ΣΕΡΡΑΣ” Παναγιώτα Καλώτα λαμβάνοντας τον λόγο τόνισε ότι αίθουσα η ΚΕΔΗΣ δεν είναι κατάλληλη για τις συνεδριάσεις, αφού δεν τηρούνται οι αποστάσεις, ενώ απευθυνόμενη προς τους συναδέλφους της ανέφερε ότι θα πρέπει όλοι να φορούν τη μάσκα σωστά, καλύπτοντας και τη μύτη.
Απάντηση στο θέμα έδωσε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, ο οποίος είπε ότι για το ζήτημα υπάρχουν δύο εναλλακτικές προτάσεις,  προκειμένου να μην σημειώνεται συνωστισμός στην αίθουσα. Ή οι συνεδριάσεις να γίνονται με τηλεδιάσκεψη ή να αποχωρήσουν τα μέσα ενημέρωσης.
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι στη συνεδρίαση της Τετάρτης υπήρχαν έξι δημοσιογράφοι και δύο εικονολήπτες προκειμένου να καταγράψουν το ρεπορτάζ. Επίσης, όλοι οι συνάδελφοι τηρούσαν τα μέτρα φορώντας ορθά την προστατευτική μάσκα όπως ορίζει το πρωτόκολλο.

Κοινοποίηση