Τρεις υποθέσεις ανδρών από τις Σέρρες που εξαφανίσθηκαν και μέχρι σήμερα αγνοείται η τύχη τους

Επιμέλεια Ζωή Χειμωνίδου
Τρεις υποθέσεις ανδρών από τις Σέρρες που εξαφανίσθηκαν και μέχρι σήμερα αγνοείται η τύχη τους
Δεν υπάρχει χειρότερος «εφιάλτης» για μία οικογένεια, να χάσει ένα μέλος της και να μην γνωρίζει που βρίσκεται. Τον «εφιάλτη» αυτό βιώνουν και οικογένειες των Σερρών, που εδώ και χρόνια αναζητούν τον δικό τους άνθρωπο, που όμως παραμένουν άφαντοι.
Τρεις υποθέσεις απασχόλησαν την επικαιρότητα τότε, η εξαφάνισή τους δημοσιοποιήθηκε, ενώ και η δημοφιλής εκπομπή «Φως στο τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη είχε ασχοληθεί με αυτές.
Η εξαφάνιση του Αν. Πίτσιου
Ο 80χρονος, τότε, Αναστάσιος Πίτσιος εξαφανίσθηκε από τις Σέρρες στις 9 Μαΐου 2015 και έκτοτε η τύχη του αγνοείται. Ο ανιψιός του 80χρονου Βαγγέλης Πίτσιος σε δήλωσή του είχε αναφέρει ότι στις 9 Μαϊού τον είχαν δει τελευταία φορά στην γειτονιά του, στο Κατακονόζι. “Είχα πάει στο σπίτι του θείου στις 10 Μαϊου, του πήγα φαγητό για να φάει. Πήγα το πρωί και δεν τον βρήκα, ξανά πήγα το μεσημέρι και δεν ήταν σπίτι και το βράδυ αφού είδα ότι ήταν στο σπίτι ειδοποίησα την Αστυνομία. Τελευταίο στίγμα ήταν στην περιοχή 40 Μάρτυρες. Άλλο στίγμα έλεγε ότι ο ο θείος μου είχε βρεθεί στο Μελενικίτσι”.
Η εξαφάνιση του Χρ. Τσιόλα
Ο Χρήστος Τσιόλας ήταν 79 ετών όταν εξαφανίσθηκε από τις Σέρρες, στις 17 Μαΐου 2016. Εκείνη την περίοδο η οικογένεια του 79χρονου ήταν αναστατωμένη η κόρη του Χρήστου Τσιόλα μαζί με τον σύζυγό της έψαχναν πιθαμή προς πιθαμή πιθανά σημεία που θα μπορούσε να είχε πάει ο ηλικιωμένος. Μάλιστα, όπως αναφέρει την ημέρα εκείνη ο πατέρας της είχε μιλήσει τρείς φορές τη με την σύζυγό του. “Μας είχε ειδοποιήσει η Ασφάλεια Σερρών ότι είχε βρεθεί στίγμα του κινητού στο δρόμο προς το Στρυμονικό Σερρών εν κινήσει. Δεν είναι άνθρωπος που θα άφηνε το σπίτι του” είχε αναφέρει με δήλωση της, η κόρη του 79χρονου Βασιλική Τσιώλα.

Η μυστηριώδης εξαφάνιση βοσκού από το Βαλτερό
Ο Zhivko Filchev 65 χρόνων με καταγωγή από τη Βουλγαρία που αγνοείται από τον Απρίλιο του 2018, όταν επικοινώνησε τηλεφωνικά για τελευταία φορά με τη σύζυγό του που μένει στη γειτονική χώρα. Εκείνη την περίοδο εργαζόταν ως βοσκός σε κτηνοτροφική μονάδα κοντά στο Βαλτερό Σερρών, στην οποία συγχρόνως διέμενε.
Σύμφωνα με τον τότε εργοδότη του, ο Zhivko εκείνη την χρονική περίοδο έφυγε ξαφνικά από την εργασία του ανεβαίνοντας σε ένα φορτηγό και αφήνοντας πίσω μέχρι και τα ρούχα του. Μέσα στο μπουφάν είχε βρεθεί η ταυτότητά του κάτι που κάνει την ανησυχία των δικών του ανθρώπων ακόμα μεγαλύτερη.
Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •