Με επιτυχία το Πρωτάθλημα Δρόμου Ατομικής Χρονομέτρησης στον Λιθότοπο (Φώτο & Βίντεο)

Ρεπορτάζ: Ζωή Χειμωνίδου

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου το Πρωτάθλημα Δρόμου Ατομικής Χρονομέτρησης όλων των κατηγοριών. Το πρωτάθλημα διοργανώνει η Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας-Θράκης μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

Οι αθλητές από τις Σέρρες και την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη προετοιμάστηκαν κατάλληλα όλο το προηγούμενο διάστημα και σήμερα φόρεσαν τα κράνη τους, ανέβηκαν στα ποδήλατά τους και πάτησαν τέρμα το πετάλι.

Η διοργάνωση χαρακτηρίστηκε ως άρτια και απολύτως επιτυχημένη, από όσους συμμετείχαν και είχαν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν από κοντά. Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα γίνουν στην κοινότητα Λιθοτόπου, με κατεύθυνση προς τη Κερκίνη.

Στη διοργάνωση συμμετείχε και ο Ποδηλατικός Σύλλογος Σερρών Μαχητής Bike Riders με τον πρόεδρο του συλλόγου Γεώργιο Θεοδωρίδη να τονίζει: “Σήμερα με τον αγώνα φάνηκε ποιος είναι έτοιμος. Η προσπάθεια συνεχίζεται. Η ποδηλασία είναι πλέον το πιο σκληρότερο άθλημα οπότε η προσπάθεια πρέπει να είναι συνεχής. Το σημαντικότερο είναι ότι τα παιδιά είναι στο ποδήλατο κάνουν αθλητισμό και αυτό είναι το καλύτερο μήνυμα για το μέλλον”.

Ο κύριος Θεοδωρίδης αναφέρθηκε παράλληλα και για την ποδηλασία στις Σέρρες λέγοντας ότι: “Η ποδηλασία τις Σέρρες έχει έναν αιώνα ζωής. Εγώ προσωπικά ήμουν αθλητής πριν από πολλά χρόνια και είχα αθληθεί στην Εθνική ομάδα. Υπάρχουν άνθρωποι που στελέχωσαν και τις Εθνικές ομάδες και συνεχίζουμε” κατέληξε ο πρόεδρος του συλλόγου “Μαχητής”.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •