Δύο κρούσματα κορoνοϊού σε αστυνομικούς των Σερρών-Αραμπατζής: Η Πολιτεία όφειλε να λάβει μέτρα

Δύο κρούσματα κορονοϊού σε αστυνομικούς εντοπίστηκαν στην Π.Ε. Σερρών. Πρόκειται για αστυνομικούς που υπηρετούν στη Διεύθυνση Αστυνομίας Σερρών και πιο συγκριμένα στο Α.Τ. Σερρών και στο Α.Τ. Αμφίπολης ενώ οκτώ αστυνομικοί βρίσκονται σε καραντίνα μετά από την ιχνηλάτηση που έγινε.

“Υπάρχουν δύο θετικά κρούσματα και οκτώ συνάδελφοι βρίσκονται σε καραντίνα. Συνεχίζεται η ιχνηλάτηση να δούμε αν υπάρχει κι άλλη επαφή με άλλους συναδέλφους. Το καλό είναι ότι αντιληφθήκαμε σχετικά νωρίς τις επαφές, είναι σε καραντίνα και θα δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια” ανέφερε, μιλώντας στο Ράδιο Σιντική 92,1 fm και στην εκπομπή Κάθε Μέρα Καλημέρα, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών Αναστάσιος Αραμπατζής.

Αν. Αραμπατζής: Η Πολιτεία όφειλε να λάβει μέτρα για τις αστυνομικές υπηρεσίες, τα οποία δεν έλαβε

“Εμείς τα λέγαμε και δεν μας άκουγαν και δε μας ακούν ποτέ. Νομίζουν ότι κάνουμε φθήνο συνδικαλισμός γιατί έχουμε οφέλη. Είμαστε συνδικαλιστές για να προστατέψουμε το καλό των συναδέρφων μας και των πολιτών. Δυστυχώς δεν μας άκουσε κανείς και τα προβλήματα έχουν έρθει. Αστυνομικοί κάνουν ελέγχους σε μαγαζιά, επιχειρήσεις. Όταν συρρέουν πολίτες χωρίς ωράριο στις υπηρεσίες ήταν αναμενόμενο να γίνει κάτι τέτοιο. Η Πολιτεία όφειλε να λάβει μέτρα για τις αστυνομικές υπηρεσίες, τα οποία δεν έλαβε και αυτό είναι ένα σοβαρό γεγονός, για το αν θα έχουμε αύξηση των κρουσμάτων” κατέληξε ο κύριος Αραμπατζής.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •