“Αυλαία” την Τετάρτη για τη Σχολή χορού και τη γυμναστική ενηλίκων της Κ.Ε.ΔΗ.Σ

Την ερχόμενη Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020 ξεκινούν τα μαθήματα στα τμήματα της Σχολής Χορού και της Γυμναστικής Ενηλίκων της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.)

Για μια ακόμη χρονιά η Κ.Ε.ΔΗ.Σ. έχοντας ως πρωταρχικό μέλημά της την κάλυψη των αναγκών των Σερραίων δημοτών, αναπτύσσει δραστηριότητες που αφορούν τους τομείς του πολιτισμού, του αθλητισμού, της παιδείας, της κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης καθώς και του περιβάλλοντος με απώτερο στόχο την πολιτιστική, αθλητική και κοινωνική ανάπτυξη των Σερραίων δημοτών.

Πιο συγκεκριμένα στη Σχολή Χορού θα λειτουργήσουν τα τμήματα : σύγχρονου και μοντέρνου χορού καθώς και κλασικού μπαλέτου.

Ενώ τα τμήματα στα οποία μπορούν να συμμετάσχουν όσοι εγγραφούν στη Γυμναστική Ενηλίκων είναι : Pilates, Yoga , Tabata, Strength Bars, Functional Fight, Fitness Ball, Hips and Core, De Stress Stretching.

Στο «τιμόνι» της σχολής χορού για μια ακόμη χρονιά η δασκάλα χορού Όλγα Γιαζόβσκιχ, ενώ την εκγύμναση ενηλίκων θα αναλάβει η γυμνάστρια Φωτεινή Γηρούση.

Η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.) και Εντεταλμένη Σύμβουλος Εθελοντισμού και Νεολαίας κ. Χρυσάνθη Παλάζη – Τσοχατζίδη, με αφορμή την επίσημη έναρξη των μαθημάτων , συναντήθηκε με τις δύο κυρίες Όλγα Γιαζόβσκιχ και Φωτεινή Γηρούση. Η κ. Παλάζη επιθεώρησε τις δύο αίθουσες και βεβαιώθηκε ότι εφαρμόζονται όλα τα μέτρα ασφαλείας και οι κανόνες ατομικής και συλλογικής υγιεινής για την πρόληψη και τον περιορισμό της διάδοσης του Covid-19, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Ενώ στο καλωσόρισμα των 2 συνεργατών, τόνισε χαρακτηριστικά: “Με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε μικρούς και μεγάλους, ξεκινούμε τα τμήματα χορού και γυμναστικής ενηλίκων και διαβεβαιώνουμε ότι η ασφάλεια και η υγεία των μελών μας είναι το πρώτιστο μέλημά μας. Τηρούμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα και λαμβάνουμε όλα τα σχετικά μέτρα σχολαστικά. Προσαρμόζουμε την καθημερινότητά μας στα νέα δεδομένα, αλλά δεν αφήνουμε την πανδημία να σταθεί εμπόδιο στην άσκηση που προσφέρει πολλαπλά οφέλη στο σώμα και στην ψυχική υγεία μας”.

Την αισιοδοξία τους για τη νέα σαιζόν εξέφρασαν τόσο η κ. Όλγα Γιάζοβσκιχ , όσο και η κ. Φωτεινή Γηρούση.

Όλγα Γιάζοβσκιχ: «Αγαπητά μου παιδιά και γονείς. Εύχομαι σε όλους μας καλή αρχή για την φετινή χορευτική σαιζόν. Όπως λέει η Mary Poppins όταν ο κόσμος γυρνάει ανάποδα είναι το καλύτερο να γυρίσεις κι εσύ μαζί του! Από εκεί και κάτω όλα φαίνονται κανονικά. Με την καινούρια οπτική τα βλέπεις χωρίς φόβο. Τελικά είναι ο τρόπος , πως βλέπεις τα πράγματα. Οπότε σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες που επικρατούν να είμαστε υπεύθυνοι πολίτες, να τηρούμε τους κανόνες και τα μέτρa που χρειάζονται, ώστε να μπορούμε να χορεύουμε όλο τον χρόνο.

Και να μην ξεχνάμε, ότι η Ζωή συνεχίζεται…Ας ξεκινήσουμε δυναμικά, δημιουργικά , με καλή διάθεση και πολύ χαρά. Η «Mary Poppins επιστρέφει…» να γεμίσει με αισιοδοξία την ψυχή μας στην ετήσια Καλοκαιρινή χοροθεατρική παράσταση 2021. Με αγάπη»

Φωτεινή Γηρούση: «Όλοι γνωρίζουμε ότι διανύουμε μια δύσκολη περίοδο και βιώνουμε μια πρωτόγνωρη καθημερινότητα. Παρ΄ όλα αυτά είμαι αισιόδοξη για το νέο μας ξεκίνημα. Όλοι μαζί με υπομονή, προσοχή και υπακοή στις συστάσεις των ειδικών θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό, ώστε να συνεχίσουμε τη ζωή και τις δραστηριότητές μας. Σας περιμένουμε όλους να γυμναστούμε με ασφάλεια».

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι η μηνιαία συνδρομή για τη Σχολή Χορού της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. είναι 20 Ευρώ κι όσοι επιθυμούν μπορούν να λάβουν περισσότερες πληροφορίες καθημερινά στο τηλέφωνο 2321068900.

Στο Γυμναστήριο Ενηλίκων η συνδρομή είναι στα 15 Ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες καθημερινά από τις 10.00 – 1.00 στο τηλέφωνο 23210 68918

Κοινοποίηση