Η Ελληνική Αστυνομία γιορτάζει σήμερα (Βίντεο)

Η Ελληνική Αστυνομία γιορτάζει στις 20 Οκτωβρίου, την «Ημέρα της Αστυνομίας» μαζί με τη μνήμη του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου.

Η «Ημέρα της Αστυνομίας» θεσμοθετήθηκε από την Πολιτεία για να τιμήσει την προσφορά της Ελληνικής Αστυνομίας στην Πατρίδα και την κοινωνία. Στο πλαίσιο του εορτασμού, πραγματοποιούνται κάθε χρόνο διάφορες εκδηλώσεις και φυσικά πραγματοποιήθηκαν και στις Σέρρες.

Το μήνυμα του Δημάρχου Σερρών Αλ. Χρυσάφη για τον εορτασμό της Ημέρας της Αστυνομίας
«Γιορτάζουμε σήμερα τον Άγιο Αρτέμιο, προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας. Τιμούμε όλες τις γυναίκες και τους άνδρες του Σώματος, που επιτελούν τον καθήκον συχνά κάτω από αντίξοες και δυσχερείς συνθήκες. Είναι οι σύμμαχοι στον καθημερινό μας αγώνα, ώστε να είμαστε όλοι ασφαλείς.
Η προσφορά τους στην κοινωνία και την πατρίδα είναι πολύτιμη ιδιαίτερα σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες που διαμορφώνει η πανδημία του κορονοϊού, καθώς έχουν επιφορτιστεί και με το δύσκολο έργο της τήρησης των μέτρων υγειονομικής προστασίας.
Ως Δημοτική Αρχή στηρίζουμε με κάθε τρόπο και συνεργαζόμαστε με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Σερρών για την προστασία και την ασφάλεια της ζωής των συμπολιτών μας. Με τη βοήθεια των γυναικών και των ανδρών του Σώματος και των πολιτών θα βγούμε νικητές και σε αυτή τη μάχη κατά της διάδοσης του κορονοϊού!
Ευχόμαστε σε όλες και όλους τους Αστυνομικούς και τις οικογένειές τους υγεία, δύναμη και ευημερία».

Οι ευχές της ΟΕΒΕΣ Σερρών
«Ο πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΕΒΕΣ Σερρών για την ‘Ημέρα της Αστυνομίας’ και της εορτής του Προστάτη του Σώματος, Αγίου Αρτεμίου, εκφράζουν τις θερμότερες ευχές τους, σε όλο το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό του Σώματος, όπως επίσης και στα μέλη των οικογενειών τους, ευχόμενοι υγεία, πρόοδο και κοινωνική εξέλιξη. Ο Μεγαλομάρτυρας Άγιος Αρτέμιος να σας χαρίζει δύναμη και να σας προστατεύει στον καθημερινό αγώνα σας, προκειμένου να μπορούμε όλοι να αντεπεξέλθουμε στις σύγχρονες απαιτήσεις της κοινωνίας μας και να παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές και ποιοτικές υπηρεσίες στους συμπολίτες μας».

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •