Θετικός στον κορονοϊό ο ποδοσφαιριστής Γ. Σπανίδης- Τι δήλωσε και ποια η προτροπή του (Βίντεο)

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο ποδοσφαιριστής του Γ.Σ. Εθνικού Σιδηροκάστρου Γιάννης Σπανίδης όπως έκανε ο ίδιος γνωστός μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook. Ο Γιάννης Σπανίδης ανάρτησε ένα status στον προσωπικό του λογαριασμό στο οποίο ανέφερε ότι βρέθηκε θετικός στον ιό.

Για την κατάσταση της υγείας του μίλησε στην εκπομπή Κάθε Μέρα Καλημέρα στο Ράδιο Σιντική 92,1 και στον Δημήτρη Κώττα λέγοντας πως ακριβώς έφτασε στο σημείο να κάνει το διαγνωστικό τεστ και πως ένιωσε ότι του ανακοινώθηκε ότι είναι θετικός.

«Εγώ είχα ένα μπούκωμα και λίγο αδιαθεσία. Δεν ήθελα να θέσω σε κίνδυνο τους γνωστούς, τους φίλους και τους συμπαίκτες της ομάδας μου. Με το που είδα ότι έχω συμπτώματα για να μου βγει από το μυαλό πήγα έκανα το τεστ. Εγώ το περνάω σαν μια γρίπη δεν είναι κάτι διαφορετικό. Τα συμπτώματά μου είναι βήχας, μπούκωμα και πυρετός. Δεν έχω τίποτα διαφορετικό και προς το παρόν το περνάω ήπια» ανέφερε ο Γιάννης Σπανίδης.

Όπως τονίζει μόλις ενημερώθηκε ότι είναι θετικός στο κορονοϊό ένιωσε κάπως περίεργα. «Ένιωσα περίεργα όταν είδα ότι το τεστ βγήκε θετικό ωστόσο δεν το έβαλα κάτω και μετά από 10 λεπτά το προσπέρασα και είπα. Εντάξει είναι μια γρίπη και θα το ξεπεράσω» και συνέχισε λέγοντας ότι θέλει προσοχή για τους κοντινούς και όχι μόνο ανθρώπους του. «Από εκεί και πέρα θέλει προσοχή για τους γύρω σου να μην κολλήσουν κάτι και γενικά να φοράμε μάσκα».

Τέλος, ο Γιάννης αναφέρθηκε και στην αντιμετώπιση του κόσμου προς το πρόσωπό του. «Η αντιμετώπιση του κόσμου ήταν λίγο περίεργη δηλαδή δεν το παρουσιάζουν ως γρίπη είναι και αυτό που ανάρτησα στο Facebook είναι οι σχέσεις μεταξύ ανθρώπων καθώς σε δείχνουν με το δάχτυλο αν έχει κάποιος κορονοϊό σε κατακρίνουν. Θεωρώ πως αυτό δεν είναι σωστό για κανέναν» καταλήγει.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Γιάννη Πανίδη.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •