Τσαλικάκης: Το νοσοκομείο Σερρών έχει ισχυροποιηθεί

Το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών επισκέφθηκε το Σάββατο 24 Οκτωβρίου, ο Διοικητής της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας Θράκης Δημήτρης Τσαλικάκης. Το κύριο Τσαλικάκη υποδέχθηκαν στο νοσηλευτικό ίδρυμα ο Διοικητής του Νοσοκομείου Νίκος Φαρμάκης και ο υποδιοικητής Παναγιώτης Πεγίδης.

Ο κύριος Τσαλικάκης άκουσε τους προβληματισμούς της διοίκησης του νοσοκομείου και όπως σημειώνει μέσω ανάρτησής του, στο Facebook πάρθηκαν αποφάσεις και δρομολογήθηκαν απαραίτητες παρεμβάσεις.

Στην ίδια πάντα ανακοίνωση ο διοικητής της 4ης ΥΠΕ αναφέρεται και στην λειτουργία του νοσοκομείου ανακοινώνοντας διορισμούς μόνιμων γιατρών υπογραμμίζοντας ότι στο νοσηλευτικό ίδρυμα “οι εφημερίες της καρδιολογικής κλινικής καλύφθηκαν ήδη και θα καλυφθούν εκ νέου μέχρι να έρθει ο μόνιμος ειδικός καρδιολογος” 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κυρίου Τσαλικάκη.

Έπειτα από συνεννόηση με τον Υπουργό Υγείας κ. Κικίλια, επισκέφθηκα σήμερα το Νοσοκομείο Σερρών προκειμένου να επικαιροποιήσουμε με την Διοίκηση του Νοσοκομείου, τον Διοικητή κ. Φαρμάκη και τον Αν. Διοικητή κ. Panagiotis Pegidis το σχέδιο δράσης. Η εξάπλωση της νόσου COVID-19 στο Νομό είναι ανησυχητική εδώ και μέρες. Ακούστηκαν οι προβληματισμοί, παρθήκαν αποφάσεις και δρομολογήθηκαν οι οποίες απαραίτητες παρεμβάσεις.
Το νοσοκομείο Σερρών έχει ισχυροποιηθεί ήδη με πάνω από 30 άτομα λοιπό επικουρικό προσωπικό και θα ενισχυθεί και με άλλους 15, όμως στοχευμένα και χωρίς να διαταράσσουμε άλλες δομές και λειτουργίες.
Οι διορισμοί των μονίμων γιατρών είναι στο τελικό στάδιο, και το συμβούλιο κρίσης για τους αναισθησιολόγους θα ολοκληρωθεί άμεσα. Οι εφημερίες της Καρδιολογικής καλύφθηκαν ήδη και θα καλυφθούν εκ νέου μέχρι να έρθει ο μόνιμος ειδικός Καρδιολογος.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης, είδα την εξέλιξη του έργου κατασκευής θαλάμων αρνητικής πίεσης, δωρεά της εταιρίας Fibran. Το έργο θα ολοκληρωθεί σε μια χρονική συγκυρία που είναι απόλυτα απαραίτητο.
Θα γίνουμε βαρετοί, αλλά ας είμαστε βαρετοί απολαμβάνοντας την υγεία μας και προστατεύοντας αγαπημένα πρόσωπα. Είναι απόλυτα κρίσιμο να τηρήσουμε όλα τα μέτρα.
Είναι πολύ απλό για όλους να φοράμε μάσκα, να νίπτουμε τακτικά τα χέρια και να τηρούμε τις αποστάσεις.
Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •