Π. Σπυρόπουλος: «Η κυβέρνηση θα πρέπει να έχει άμεση απάντηση για τα καταστήματα που κλείνει για 2η φορά» (Βίντεο)


Επί ποδός βρίσκονται όλες οι αρχές και όλοι οι φορείς του νομού, καθώς από αύριο το πρωί, ο νομός Σερρών περνά στο επίπεδο 4, δηλαδή στο κόκκινο, του Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας από τον covid-19.

(Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα μέτρα που θα ισχύσουν από αύριο)

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος υπογράμμισε μιλώντας σήμερα στους δημοσιογράφους, πως η κυβέρνηση που κλείνει για δεύτερη φορά καταστήματα, θα πρέπει να έχει άμεση απάντηση, γιατί αυτοί οι άνθρωποι σηκώνουν μεγάλο βάρος και αυτό πρέπει να το αντιληφθεί.

«Κι εμείς οι Σερραίοι πρέπει να τους στηρίξουμε. Είναι εύκολο να επανέλθουμε. Όταν λέω εύκολο, εννοώ ότι η τήρηση των μέτρων θα μας φέρει εκεί που ήμασταν στο επίπεδο 1» επεσήμανε ο κ. Σπυρόπουλος, ο οποίος ερωτηθείς για το αν ήταν πρώιμη η μετάβαση στο επίπεδο 4, δήλωσε με νόημα:
«Όταν είναι η μάχη σε εξέλιξη δεν θέλω να κάνω κριτική εκ του ασφαλούς. Θα μπορούσα να σας πω πολλά. Ασπάζομαι τη γνώμη των ειδικών και σέβομαι τις αποφάσεις της πολιτείας. Οι Σερραίοι και οι Σερραίες θα αποδείξουν και πάλι ότι είναι παράδειγμα προς μίμηση».

Κοινοποίηση