Τα αιτήματα των νοσοκομειακών γιατρών στηρίζει το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Σερρών


Το Δ.Σ. του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Π.Ε. Σερρών στη συνεδρίασή του στις 30/11/2020, εξέτασε την κατάσταση που διαμορφώθηκε με την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού και την οριακή λειτουργία του Νοσοκομείου Σερρών και αποφάσισε:

1. Να στηρίξει τα αιτήματα της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Ν. Σερρών (Ε.Ν.Ι.Ν.Σ.) .

2. Να καλέσει τα άλλα Συνταξιουχικά Σωματεία, τα Εργατικά Σωματεία και άλλους μαζικούς φορείς των Σερρών σε Σύσκεψη την Τετάρτη 4 του Νοέμβρη στις 5:00 μμ στον ανοιχτό χώρο έξω από το Θερινό Θεατράκι. Η εκπροσώπηση των φορέων θα είναι αντιπροσωπευτική για λόγους ασφαλείας και θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα προφύλαξης από την πανδημία. (μάσκες, αντισηπτικά, αποστάσεις).

«Πιστεύουμε πως παρά τη δύσκολη περίοδο λόγω της πανδημίας η ενότητα και η αγωνιστική παρέμβασή μας είναι ο μόνος σίγουρος τρόπος για να πιέσουμε τους αρμόδιους και την κυβέρνηση να καλύψουν άμεσα όλες τις τεράστιες ελλείψεις στις Δημόσιες Δομές Υγείας. Για να μπορέσουν να λειτουργήσουν απρόσκοπτα Νοσοκομείο, Κέντρα Υγείας για να μπορέσουν να μας προστατεύσουν από την πανδημία και τα άλλα νοσήματα. Καμία σκέψη για κλείσιμο Κέντρων Υγείας για να καλυφτούν κενά του Νοσοκομείου. Αυτά είναι μπαλώματα που κλείνουν κάποιες «τρύπες» και ανοίγουν άλλες. Δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε γιατί πρόκειται για την ίδια τη ζωή μας» τονίζεται στην ανακοίνωση του Σωματείου.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •