Φυταγκουρίδου: Η παύση της λειτουργίας του υποκαταστήματος στη Ροδόπολη θα προκαλέσει πολύ μεγάλο πρόβλημα

“Η παύση της λειτουργίας του υποκαταστήματος θα προκαλέσει πολύ μεγάλο και άκρως σοβαρό πρόβλημα σε όλους τους συναλλασσόμενους, επαγγελματίες, αγρότες, συνταξιούχους, μισθωτούς και θα δημιουργήσει ανυπέρβλητα εμπόδια στις οικονομικές τους συναλλαγές” τα παραπάνω αναφέρει σε γραπτή δήλωσή της, η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Νέοι Ορίζοντες για τη Σιντική, Όλγα Φυταγκουρίδου. “Δεν είναι δυνατόν να μένουμε με σταυρωμένα τα χέρια και να παραμένουμε αδρανείς στην ολοένα και αυξανόμενη υποβάθμιση της περιοχής” σημειώνει η κυρία Φυταγκουρίδου.
Αναλυτικά η κα Φυταγκουρίδου επισημαίνει:
Με απογοήτευση αλλά και οργή, πληροφορηθήκαμε την απόφαση της Τράπεζας Πειραιώς να κλείσει το υποκατάστημα της Ροδόπολης. Ένα υποκατάστημα με πολλά χρόνια λειτουργίας αλλά και ιδιαίτερα μεγάλη κίνηση που εξυπηρετεί πολίτες της ευρύτερης περιοχής στα γεωγραφικά όρια δύο Νομών, των Σερρών και του Κιλκίς.
Η παύση της λειτουργίας του υποκαταστήματος θα προκαλέσει πολύ μεγάλο και άκρως σοβαρό πρόβλημα σε όλους τους συναλλασσόμενους, επαγγελματίες, αγρότες, συνταξιούχους, μισθωτούς και θα δημιουργήσει ανυπέρβλητα εμπόδια στις οικονομικές τους συναλλαγές που πλέον για να πραγματοποιηθούν θα χρειάζονται μετακινήσεις χιλιομέτρων με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε κόστος και απώλεια ωρών εργασίας.
Για αυτό και πρέπει, πάραυτα, να αντιδράσουμε: τοπική αυτοδιοίκηση και πολίτες, από κοινού, να αναδείξουμε το πρόβλημα, να καυτηριάσουμε τέτοιου είδους πρακτικές, να απαιτήσουμε την αλλαγή της απόφασης!!
Δεν είναι δυνατόν να μένουμε με σταυρωμένα τα χέρια και να παραμένουμε αδρανείς στην ολοένα και αυξανόμενη υποβάθμιση της περιοχής!!
Φτάνει πια!!
Καλούμε τη δημοτική αρχή να αναλάβει την πρωτοβουλία να μεταφέρει την αγανάκτησή μας στα κέντρα των αποφάσεων και να αγωνιστεί με τη συνδρομή όλων για να παραμείνει σε λειτουργία το υποκατάστημα.
Και, αν αυτό καταστεί αδύνατον, να επιδιώξουμε τη λειτουργία υποκαταστήματος άλλης τράπεζας, όπως η Συνεταιριστική Τράπεζα Σερρών, δίνοντας τα κατάλληλα κίνητρα σε μια τοπική τράπεζα με την οποία ο Δήμος μας συναλλάσσεται με ολοένα και αυξανόμενους δείκτες εδώ και καιρό.
Παραμένουμε στη διάθεση όλων για να βοηθήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε.
Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •