Τουριστική επένδυση «πνοής» στο Δήμο Νέστου

Σήμερα Παρασκευή 6 Νοεμβρίου στον Δήμο Νέστου, υπογράφηκε το συμβόλαιο της νέας επένδυσης ύψους πολλών εκατομμυρίων ευρώ, από Ελληνική εταιρεία Βουλγαρικών συμφερόντων.

Σχεδιάζεται νέα ξενοδοχειακή μονάδα στην περιοχή της Κεραμωτής κατηγορίας 5 αστέρων, παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες διαμονής και εστίασης.

Αξίζει να σημειωθεί πως όρος του συμβολαίου είναι το 70% των θέσεων εργασίας να καλυφθούν από την ευρύτερη περιοχή. Η Αναπτυξιακή Νέστου προεισέπραξε τα ενοίκια 25 ετών αξίας 1,5 εκ. ευρώ, καθώς και τους αναλογούντες φόρους υπέρ Δημοσίου.

Ο Δήμαρχος Νέστου Σάββας Μιχαηλίδης δήλωσε: «Η συγκεκριμένη επένδυση αποτελεί ένα μεγάλο βήμα για την περιοχή, και θα αποτελέσει σίγουρα σημαντικό κομμάτι για την τουριστική κίνηση κατά την μετά κορονοϊού εποχή. Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε υπό τις παρούσες συνθήκες, αφού το μήνυμα της αισιοδοξίας για το μέλλον του τόπου μας παραμένει ζωντανό και αποδεικνύει ότι ασχέτως από τις δυσμενείς συνθήκες, μπορούμε και πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον».

Κοινοποίηση