Πως θα λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές στον Δήμο Βισαλτίας

Σύμφωνα με τα μέτρα επιδημιολογικού συναγερμού που ισχύουν σε ολόκληρη τη χώρα, οι λαϊκές αγορές λειτουργού με το 50% των εμπόρων/παραγωγών με αναστολή δραστηριότητας των βιομηχανικών προϊόντων και απόσταση μεταξύ των πάγκων τα 5 μέτρα.

Με βάση τα παραπάνω οι λαϊκές αγορές του Δήμου Βισαλτίας θα λειτουργήσουν ως εξής:

🔴 ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΝΙΓΡΙΤΑΣ

Η λαϊκή αγορά Νιγρίτας, το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020, θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή του 50% των εμπόρων/παραγωγών, των οποίων οι άδειες είναι οικονομικά τακτοποιημένες και o αριθμός τους λήγει σε ζυγό αριθμό (0,2,4,6,8), με αναστολή δραστηριότητας των βιομηχανικών προϊόντων. Θα τοποθετήσουν τους πάγκους τους σε αποστάσεις τουλάχιστον 5 μέτρων μεταξύ τους με κενό-ελεύθερο χώρο από αντικείμενα.

🔴 ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΔΗΜΗΤΡΙΤΣΙΟΥ

Η λαϊκή αγορά Δημητριτσίου, τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020, θα πραγματοποιηθεί με συγκεκριμένη λίστα εμπόρων/παραγωγών, των οποίων οι άδειες είναι τακτοποιημένες και έχουν ενημερωθεί σχετικά, με αναστολή δραστηριότητας των βιομηχανικών προϊόντων. Θα τοποθετήσουν τους πάγκους τους σε αποστάσεις τουλάχιστον 5 μέτρων μεταξύ τους με κενό-ελεύθερο χώρο από αντικείμενα.

🔴 ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΑΣ

Η λαϊκή αγορά Μαυροθάλασσας, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020, με τη συμμετοχή του 50% των εμπόρων/παραγωγών των οποίων οι άδειες είναι οικονομικά τακτοποιημένες, με αναστολή δραστηριότητας των βιομηχανικών προϊόντων. Θα τοποθετήσουν τους πάγκους τους σε αποστάσεις τουλάχιστον 5 μέτρων μεταξύ τους με κενό-ελεύθερο χώρο από αντικείμενα.

Δεν ξεχνάμε:

🔴 Υποχρεωτική η χρήση μάσκας από ΟΛΟΥΣ

🔴 Υποχρεωτική η αποστολή μηνύματος στο 13033 από τους καταναλωτές:

X κενό ΟΝΟΜΑ κενό ΕΠΙΘΕΤΟ κενό ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ (μετακίνηση για προμήθεια αγαθών πρώτης ανάγκης όπου Χ βάζουμε τον αριθμό 2).

 

Τόσο οι πωλητές όσο και οι καταναλωτές παρακαλούνται να τηρήσουν αυστηρά τα μέτρα κατά της διάδοσης του κορονοϊού.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •