Αναπληρωτής Διοικητής Νοσοκομείου Σερρών: “Ο αγώνας ενάντια στον ιό είναι δύσκολος”

Στη μάχη ενάντια στον ιό του covid-19 από το απόγευμα της Παρασκευής τέθηκε και η ΜΕΘ του Νοσοκομείου Σερρών με πέντε (5) κλίνες για θετικούς στον ιό ασθενείς και μία (1) κλίνη για ύποπτα διασωληνωμένα περιστατικά.

“Η Διοίκηση του Νοσοκομείου και η Διοίκηση της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας, αναγνωρίζοντας το διαχρονικό και συχνά αντίξοο αγώνα που δίνουν καθημερινά οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ για τη σωτηρία ασθενών, αλλά και για το γεγονός ότι ενήργησαν αστραπιαία ώστε να ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες εργασίες για τη μετατροπή της Μονάδας σε ΜΕΘ covid-19, νιώθει την ανάγκη να τους ευχαριστήσει δημόσια. Φυσικά δεν μπορεί να εξαιρεθεί από τις ευχαριστίες και το προσωπικό της Τεχνικής Υπηρεσίας που ανέλαβε και έβγαλε εις πέρας τις απαιτούμενες εργασίες” αναφέρει με ανάρτησή του, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου Σερρών Παναγιώτης Πεγίδης.

Ο κύριος Πεγίδης αναφέρει επίσης ότι “το Νοσοκομείο διαθέτει από την Παρασκευή για τη νοσηλεία των ύποπτων και θετικών στον ιό ασθενών 129 κλίνες ενηλίκων, 7 κλίνες Παιδιατρικής και 2 κλίνες Ψυχιατρικής”.

Ο αναπληρωτής διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος σημειώνει ότι “ο αγώνας ενάντια στον ιό είναι δύσκολος” και ευχαριστεί το ιατρικό, νοσηλευτικό, παραϊατρικό και λοιπό προσωπικό που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή δίνει τον τελευταίο καιρό τη δική του καθημερινή μάχη παλεύοντας αδιάκοπα για τη σωτηρία των ασθενών.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •